Nieuws/

Nieuwe samenwerking met Universiteit Leiden

7 januari 2021

  • Hoewel 2020 in veel opzichten een gek jaar was, wisten wij het toch met een mooie positieve noot af te sluiten. Trots mogen we wereldkundig maken dat we een samenwerking met de Universiteit Leiden zijn aangegaan!

    Na een intensief aanbestedingstraject zijn we heel blij dat we gezamenlijk een studentenportaal mogen gaan ontwikkelen. Met dit studentenportaal voorzien we studenten van een centrale plek waar alles rondom de studie geregeld wordt. We brengen verschillende functionaliteiten bij elkaar, zoals bijvoorbeeld studieresultaten, collegerooster en nieuws. Door te koppelen met verschillende systemen kunnen studenten zelfs de volledige inschrijving voor een studie en/of losse vakken vanuit het portaal inregelen.

    Onze Human First gedachte, waarbij we de student centraal zetten en uitgaan van de wensen en behoeftes die zij online willen vervullen, sloot goed aan bij de wensen die Universiteit Leiden heeft. Binnen het team werken we met een Development team en een Discovery team, dat er in samenwerking voor gaat zorgen dat we een mooi portaal neerzetten dat de komende jaren het studieleven van de Leidse studenten een stuk gemakkelijker zal maken.

    We combineren user experience met techniek, optimalisatie met data en gebruikersonderzoek met strategie. Een uitdagend project waar we erg veel zin in hebben!

Volgende Nieuws/

RDW nieuwe strategisch partner

27 november 2020

Up next