theFactor.e is ISO27001 gecertificeerd. Maar wat betekent dat nou eigenlijk? En waarom zijn we dat?

 

ISO27001

ISO27001 Certificering

ISO27001 is een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging. Het behalen van deze certificering betekent dat een organisatie een streng beveiligingsbeleid hanteert en voldoet aan de internationale eisen op het gebied van informatiebeveiliging en -beheer. Het certificeringsproces omvat een grondige audit door een externe partij, waarbij gekeken wordt naar de technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen. Het is een continue verbeterproces waarbij regelmatige herbeoordelingen en audits plaatsvinden om de certificering te behouden.

TFE & ISO27001

Bij TFE nemen we beveiliging uiterst serieus. We zijn gecertificeerd omdat we de privacy en gegevensbescherming van onze klanten en gebruikers hoog in het vaandel hebben staan. In het kader van onze ‘human first’ benadering, streven we ernaar om de best mogelijke zorg te dragen voor de persoonlijke en bedrijfsinformatie die ons wordt toevertrouwd. Deze certificering benadrukt onze toewijding aan een veilige en betrouwbare dienstverlening.

Documentatie

Op deze pagina vind je belangrijke documenten met betrekking tot onze certificering. Dit omvat onze Verklaring van Toepasselijkheid, die de scope en grenzen van het geïmplementeerde Information Security Management System (ISMS) uiteenzet, evenals ons officiële certificaat. Deze documenten bieden transparantie en zekerheid met betrekking tot onze commitment voor informatiebeveiliging.