case

Team as a service

Dagelijks werkt een agile team van theFactor.e samen met Zwitserleven aan het beheer en ontwikkeling van bedrijfskritische online applicaties en platformen voor tussenpersonen: werving, contractering, dienstverlening en klanttevredenheid. Een team as a service.

flexibiliteit

Snel inspelen op veranderingen

In de wereld van pensioenen is het van belang om snel te kunnen inspelen op veranderingen. Denk aan rentewijzigingen of gewijzigde wettelijke richtlijnen. Daarvoor is een flexibel en wendbare aanpak vereist.

Technische kennis

Maar een agile aanpak alleen is niet genoeg. Een project als dit vergt veel in-depth kennis van teamleden, die je over langere tijd moet kunnen borgen. Dus geen unieke kennis bij 1 persoon, maar een team dat elkaars werk en dat van Zwitserleven door en door kent.

''Zwitserleven is het moederschip, ons team schiet daar als een raket vanaf.''

team as a service

Alle disciplines van Zwitserleven aan boord

Om te kunnen voldoen aan een snel veranderende omgeving leveren we met recht een Team as a Service. Hierin komen strategie, concept, design en development in één team samen. Het team bestaat uit frontend en backend developers, een software-architect, een informatie-analist en een tester.

Intensief samenwerken

Onze informatie-analist vertaalt de business requirements naar een technische oplossing, samen met domein- en pensioenspecialisten van Zwitserleven. De software-architect zorgt daarna dat het op de juiste wijze wordt gebouwd door onze developers, op basis van onze kwaliteitseisen en de richtlijnen van de tester.

 

Stabiel team

Doordat hetzelfde team al lange tijd voor Zwitserleven werkt, zijn we goed op de hoogte van de inhoud en de doelen van de organisatie. Daardoor zijn we direct inzetbaar om nieuwe innovatieve ideeën om te zetten in werkende producten. Op deze manier kunnen we hoogwaardige applicaties snel ontwikkelen. Wel zo efficiënt.

"We beschouwen het team van TFE welhaast als een afdeling binnen ons bedrijf." - Bas de Way (Informatiemanager Zwitserleven)

waarde

Flexibel bijspringen en constante factor in het primaire proces

Ons team heeft door de jaren heen vaak ad hoc bijgesprongen, zoals bij de vervanging van Oracle (en de bijkomende legacy applicaties) en de invoering van de AVG (risico-analyse en roadmap). En constante waarde toegevoegd aan bedrijfskritische processen in verschillende pensioenapplicaties voor tussenpersonen, klanten, werkgevers, werknemers en intermediairs.

Meer cases

Bekijk andere cases?

RDW
RDW

Strategisch partner voor alle digitale kanalen van RDW

theFactor.e ontwikkelde een geïntegreerde kennisbank voor de RDW, die te maken heeft met voortdurend veranderende informatie, om de klantenservice te verbeteren. De nieuwe kennisbank leidde tot verbeterde gebruikerservaring en constante ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.
Myler
Myler

DevOps voor Myler zorgt voor een gestroomlijnde online development keten

Met behulp van theFactor.e implementeerde Myler essentiële automatisering en DevOps. Ze versnelden softwareontwikkeling, realiseerden snelle serverupdates, betrouwbare deployment en bespaarden tot 40% op infrastructuurkosten dankzij verbeterde stuurinformatie en AWS.
Digitalezorggids.nl
Patiëntenfederatie Nederland

Nieuwe propositie voor digitalezorggids.nl helpt patiënten veel beter

Patiëntenfederatie Nederland zocht verbetering voor de Digitale Zorggids. theFactor.e ontwikkelde een nieuwe propositie en een closed-loop feedbackprogramma, resulterend in langere sessieduur, meer pagina's per sessie en een lager bouncepercentage.
Olympia-context
Olympia

Olympia App: Loopbaanontwikkeling voor praktisch geschoolden

In samenwerking met Olympia ontwikkelde theFactor.e de app "Co" om praktisch geschoolde mensen te helpen hun verborgen talenten en kansen te ontdekken. De app koppelt hun talent aan nieuwe baankansen met bijbehorende training en jobcoaching. "Co" werd genomineerd voor een Dutch Interactive Award.