Nieuws/

RDW nieuwe strategisch partner

27 november 2020

 • Na een intensief aanbestedingstraject mogen wij vandaag eindelijk het heugelijke nieuws met de wijde wereld delen: theFactor.e gaat een strategisch partnerschap aan met de RDW!

 • Op de foto (links Zeger Baelde, managing director RDW, rechts Arjan Wessels, commercieel directeur van theFactor.e) zijn de handtekeningen net gezet en droogt de inkt nog na. We hebben er een mooie klant bij en daar zijn we erg trots op!

 • Dienstverlening

  We gaan de komende jaren voor RDW alle online activiteiten en diensten verzorgen. Hieronder valt bijvoorbeeld RDW.nl, het APK handboek en de kennisbank. Hierbij krijgen we de mogelijkheid om onze dienstverlening breed in te zetten. Dit beslaat bijvoorbeeld de online (content) strategie, user experience, development en optimalisatie van de RDW platformen. 

  We dragen er zorg voor dat alle platformen gemigreerd en beheerd worden met het DXP platform van Sitecore.

 • Feestje

  Maar voor we echt aan de slag gaan, gaan we nog heel even nagenieten en een feestje vieren. Na het lange en intensieve aanbestedingstraject hebben we dat wel verdiend. Vanaf volgende week kunnen we met frisse energie van start aan het project en de samenwerking. 

  Wij hebben er zin in!

Volgende Nieuws/

Het nieuwsplatform SaxNow van Saxion staat live

16 september 2020

Up next