diensten

Realisatie

Alle bouwstenen

We sturen op kwaliteit van alle bouwstenen die je nodig hebt voor online succes: UX, design, content, technisch landschap, data en integraties. Een app of website is immers zo sterk als de zwakste schakel. Door alle bouwstenen te combineren tijdens de realisatie creëren we maximale impact voor je doelgroep én voor je organisatie.

Complexe integraties

Realisatie is meer dan alleen development. Of het nu gaat om een website, een portaal of een app: met alleen een goed ingericht CMS ben je er niet. Daarom nemen we in onze aanpak alle bouwstenen die van invloed zijn op succes mee. Juist door die integrale aanpak bieden we de optimale ervaring voor je doelgroep én voor je organisatie. En met onze digitale volwassenheidsscan bekijken we vooraf wat voor je organisatie haalbaar is, op korte en langere termijn. Zo sturen we op een haalbaar en schaalbaar succes.

''Bouwen is continue alles integreren. Niet alleen code, maar ook content, data, design en UX.'' - Arjen van Benten

Partners waar wij op- en mee bouwen

Onze developers spreken de talen .NET (headless CMS Prepr, Umbraco, Sitecore) en Java (Bloomreach). Zo hebben we altijd een CMS of DXP dat past bij jouw organisatie. We spreken deze talen met een dialect genaamd cloud native. De vrijheid die cloud native oplossingen biedt, maakt onze ontwikkelteams flexibel en wendbaar. En kunnen we sneller functionaliteit toevoegen en zo direct waarde genereren. 

contact

Vrijblijvend kennismaken?

De toekomst is slim. Slimme ontwikkelmethoden en integraties die het leven van gebruikers makkelijker maken. Arjen vertelt je graag meer.

Neem contact op met Arjen

gratis quick starts

We helpen je op weg

snelle check

Digitale volwassenheid

Weten waar de kracht en valkuilen van je organisatie liggen, die het verschil gaan maken voor het succes van je project.
snelle check

Gebruikers-onderzoek

Eindgebruikers bepalen het succes van je toepassing. Ontdek wanneer en welk type gebruikersonderzoek jou verder helpt.