Samen, eenvoud, innovatie. Dat zijn drie woorden waar de meeste TFE’ers zich in herkennen. Eigenlijk is geen dag hetzelfde. Niet alleen door de projectmatige werkwijze in multidisciplinaire teams, maar ook door de vrijheid die je krijgt. Door kansen te benutten en initiatieven te ontplooien, kun je jouw werk zo uitdagend maken als je zelf wil.

Samen werken aan digitale oplossingen

Samen met collega’s, opdrachtgevers en eindgebruikers komen we tot de beste oplossingen en de mooiste resultaten. En geloof ons, werken ‘met’ iemand is vele malen leuker en dan werken ‘voor’ iemand. Vandaar onze agile minded scrumteams, bestaande uit alle denkbare disciplines: van UX tot Design en van Developers tot Testers. Welke discipline voeg jij toe?

Je bent méér dan je werk

Natuurlijk ben je gefascineerd door de nieuwste technieken en heb je affiniteit met onze projecten. Maar dat betekent nog niet dat je tot middernacht doorwerkt, of dat je drie jaar lang vakantiedagen opspaart voor jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Wij hechten veel waarde aan een gezonde werk-privébalans! In ons cultuurboek lees je daar meer over.

Wie worden je collega’s?

Bij theFactor.e werk je in een divers gezelschap, zowel qua expertises als persoonlijkheden. De diversiteit is letterlijk zichtbaar in onze teamsamenstelling, maar ook voelbaar op individueel niveau. Dat zorgt voor een gemoedelijke, open werksfeer waarin voldoende ruimte is voor jouw eigen wensen, ideeën en ambities.

team bij thefactor.e

Eerst zien, dan geloven? Kom een keertje langs!