nieuws

Platform Co is genomineerd voor een Dutch Interactive Award

Platform Co is genomineerd voor een Dutch Interactive Award in de categorie Service.

De DIA

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers. De DIA reikt binnen 16 categorieën een Gold en Silver award uit aan de meest vooraanstaande bureaus en opdrachtgevers. Elk jaar krijgen ook de beste online professionals uit het vakgebied de DIA PRO’s én ontvangen baanbrekende digitale bedrijven de Company of the Year award. De DIA wordt georganiseerd door Emerce en DDA en sinds 2010 jaarlijks uitgereikt.

Elk bureau, opdrachtgever of bedrijf in Nederland met een indrukwekkend interactief project doet mee. Alle ingezonden cases worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury van zwaargewichten uit de digitale wereld. Zij bepalen de genomineerden op basis van het concept, design en UX, resultaat en optimalisatie.

Platform Co

Co is een platform dat praktisch geschoolde mensen (opleidingsniveau t/m MBO) de mogelijkheid biedt om te ontdekken hoe toekomstbestendig hun huidige werk is, welke verborgen ambities en talenten ze hebben, welke baankansen ze daarmee hebben, de juiste opleiding/training te organiseren en ze goed door dit hele proces te coachen.

Gebruiker centraal en complexe integraties

Met de app Co ontdekken kandidaten spelenderwijs hun huidige positie op de arbeidsmarkt. Ook kunnen mensen hun talenten en ambities koppelen aan een nieuwe baankans. In de ontwikkeling van de app stond de kandidaat centraal. De interactie moet aansluiten bij het niveau van de kandidaten en hun behoeften.

Naast de optimale ervaring voor kandidaten, bevat de app veel complexe integraties met systemen aan de achterkant. Dit was nodig om data over relevante zaken als persoonlijkheid, werkervaring, ambities, (meetbare) competenties, opleidingscriteria en vacature-definities met elkaar te verbinden.

Hoe we dat hebben gedaan?

Bekijk de case en ontdek de details.