"Programmeren, daar zouden kinderen al op jonge leeftijd mee in aanraking moeten komen." Maar hoe regel je dat als school?

theFactor.e biedt je een praktische en leuke, helpende hand. Kom eens met je klas op safari. Hoe het werkt? Bekijk eerst dit filmpje maar eens:

Hoe werkt zo’n safari?

Je komt met je schoolklas op woensdagochtend op visite bij theFactor.e in Groningen. De kinderen en jij als docent gaan samen met ons actief aan de slag om hun eigen website te bedenken, te ontwerpen én te programmeren.

We zitten samen in één ruimte en hebben alle papier, pennen, kleurtjes en apparatuur voorhanden waarmee de kinderen die ochtend werken. We werken met drie safaribegeleiders (lees: theFactor.e collega’s) zodat er voldoende aandacht en hulp is.

Het kost je niets

We bieden deze safari’s kosteloos aan terwijl het ons toch tijd, ruimte en energie kost. Waarom we dat doen? Omdat we een sterke intrinsieke motivatie hebben om ons mooie vak en alle nieuwe manieren van werken en denken die daarbij horen uit te dragen.

Wat krijgen wij ervoor terug?

Een heel goed gevoel en mooie feedback. Ook wij leren van kinderen en zij helpen ons om onze missie verder te verwezenlijken. Wij maken online persoonlijk, menselijk en eenvoudig en van wie kunnen we dat nou beter leren dan van kinderen.

Op safari komen?

Vul dan het formulier hieronder in. We bellen of e-mailen je zo snel mogelijk terug om de mogelijkheden te bespreken.

Wel interesse maar je school staat niet in de buurt van Groningen?

Bel dan ook. We helpen ook andere bedrijven, ZZP’ers en concurrerende internetbureaus met ons lesprogramma en leggen graag uit hoe we zo’n dagdeel met kinderen aanpakken en wat we behandelen. Hoe meer vakmensen hier belangeloos aan willen bijdragen, hoe beter!

Eens per twee maanden info, updates en blogs ontvangen?
Bedankt ! Fijn dat je op de hoogte wil blijven.