"Programmeren, daar zouden kinderen al op jonge leeftijd mee in aanraking moeten komen." Maar hoe regelt een school dat zonder hulp van specialisten?

Sinds een jaar biedt theFactor.e een praktische en leuke, helpende hand. Kijk hoe dat werkt in dit filmpje en help ons mee!

Hoe werkt zo’n safari?

Er komt een schoolklas op woensdagochtend op visite bij theFactor.e in Groningen. De kinderen en hun juf of meester gaan samen met ons actief aan de slag om een website te bedenken, te ontwerpen én te programmeren.

We zitten samen in één ruimte en hebben alle papier, pennen, kleurtjes en apparatuur voorhanden waarmee de kinderen die ochtend werken. We werken met drie safaribegeleiders (lees: theFactor.e collega’s) zodat er voldoende aandacht en hulp is.

Gratis voor scholen

We bieden deze safari’s kosteloos aan terwijl het ons toch tijd, ruimte en energie kost. Waarom we dat doen? Omdat we een sterke intrinsieke motivatie hebben om ons mooie vak en alle nieuwe manieren van werken en denken die daarbij horen uit te dragen.

Wat krijgen wij ervoor terug?

Een heel goed gevoel en mooie feedback. Ook wij leren van kinderen en zij helpen ons om onze missie verder te verwezenlijken. Wij maken online persoonlijk, menselijk en eenvoudig en van wie kunnen we dat nou beter leren dan van kinderen.

Zelf zo’n safari organiseren?

Vul dan het contactformulier hieronder in. We helpen andere bedrijven, ZZP’ers en collega internetbureaus met ons lesprogramma en leggen graag uit hoe we zo’n dagdeel met kinderen aanpakken en wat we behandelen. Hoe meer vakmensen hier belangeloos aan willen bijdragen, hoe beter!