Hoewel wij werken voor onze klanten, maken we onze producten voor de eindgebruiker. We vinden het daarom logisch dat we onze producten goed bij die eindgebruiker testen.
 

Het bouwen van een website gaat verder dan alleen technische realisatie. Wij vinden het belangrijk dat het design er goed uit ziet, dat de interactie handig werkt en dat er een efficiente flow in de website zit. Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk dat wij onze producten testen met eindgebruikers.

Met Billy is structureel testen eenvoudig en betaalbaar. Of je nou een app, een website, een prototype of een idee hebt, Billy is inzetbaar in alle fases. Billy rijdt eenvoudig naar je doelgroep toe en beschikt over een scala aan testmogelijkheden, van A/B testen tot eye tracking.


Onze usability specialisten kunnen in overleg een plan opstellen en testen dit bij de eindgebruiker. Wij verwerken dan alle resultaten en je ontvangt van ons al het opnamemateriaal, inclusief een concreet advies over je product, dienst of idee.

Maar het is ook mogelijk om Billy zelfstandig in te huren. Je krijgt dan de volledige beschikking over de bus en al haar testmaterialen!

 

"Fijne plek om te testen! Voelt als een dagje uit én iemand helpen!"

Johan Romeijn - Gebruikerstest zorgverzekeraar

Door de mobiliteit van Billy, door de verschillende testen die beschikbaar zijn, maar vooral door het prettige ‘huiskamergevoel’ dat erin Billy gecreeerd wordt, is de bus het ideale hulpmiddel om je product, dienst of idee bij je eindgebruiker te testen.

Meer info of Billy huren

The making of…

Wij zijn als organisatie extra trots op Billy omdat onze bus een product is van de innovatieweek. Eenmaal per jaar gaat de hele organisatie op slot en werken we aan innovatieve en creatieve ideeën.

In de eerste editie van de innovatieweek is het idee voor Billy ontsproten en onze collega’s zijn hier direct enthousiast mee aan de slag gegaan. Het onderstaande filmpje is een korte samenvatting van hoe Billy is ‘geboren’.

Het maken van de introvideo van Billy was voor onze collega’s een geheel nieuwe ervaring. Logischerwijs ging dit niet zonder slag of stoot. Kijk en geniet!