Goed nieuws delen we graag, vooral als we weten dat de ontwikkeling positief uitpakt voor onze klanten en collega's die nauw met elkaar samenwerken. Dit is er gebeurd..

We zijn nu partner van Agile consulting- en trainingsbureau Prowareness

Op de vraag waarom dit nodig was en wat bedrijven en klanten hieraan hebben vertelt Ronald Schipper, onze operationeel directeur dit: ” Veranderingen in de online wereld gaan steeds sneller en onze klanten moeten daarop inspelen. Als creatief digitaal bureau zetten we Agile-werken en frameworks als Scrum in om klanten hierbij te helpen. Agile legt de focus op het realiseren van waarde en geeft onze klanten meer grip en controle op de manier waarop hun online middelen tot stand komen. Een goede ontwikkeling waar klanten behoefte aan hebben.”

Hoe ziet die samenwerking eruit?

De samenwerking met Prowareness houdt in dat ze zowel ons als onze klanten helpen in het nog beter Agile denken en werken. Ronald vertelt verder: “Werken vanuit het Agile-gedachtegoed is wezenlijk anders dan werken vanuit een waterval aanpak, waarin vooral deadlines en scope centraal staan. Dat levert meestal niet de beste resultaten en de beste kwaliteit op, terwijl het daar juist wel om zou moeten gaan als je serieuze slagen wilt maken op het internet”.

Waarom Prowareness en niet een andere organisatie?

Voordat theFactor.e dit partnerschap aanging hebben we goed gekeken naar welke partij ons het beste hierin kon versterken. We werken al langere tijd samen met Prowareness en onze eigen Agile Coaches zijn er ook opgeleid. We zijn daar tevreden over en blij mee. Dat wilden we ook voor onze klanten; hen goed en grondig verder helpen bij het eigen maken van het Agile-werken. Een strategisch partnerschap aangaan met Prowareness was daarom een logische keuze.

Wendbaar zijn is meer dan ooit nodig in deze branche

Alice van der Zalm van Prowareness vertelt ons dat ze blij zijn met dit partnerschap met theFactor.e. Ze zegt dit: “theFactor.e is een vooraanstaand digitaal bureau in Nederland en loopt voorop in de internet wereld. Als partner krijgen wij zo de kans om nog constructiever ons Agile-gedachtegoed en onze kennis te delen in een branche waar wendbaar zijn meer dan ooit van toepassing is.”

Wat kan jij hier nu mee?

In 2017 staan diverse trainingen en workshops op de agenda, zoals Product Owner-dagen en workshops met Lean Coffee sessies. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden en meer informatie opvragen bij theFactor.e op tfe.nl/contact onder vermelding van ‘Agile’.

Wil je nu al sparren, wil je een incompany workshop of heb je hulp nodig? Neem dan direct contact op met Rogier ter Wee of bel hem op o6 – 18 39 08 58.