nieuws

theFactor.e bundelt krachten met Prepr CMS

theFactor.e en headless CMS-provider Prepr gaan samenwerken op het gebied van headless content management en personalisatie

theFactor.e en Prepr slaan de handen ineen op het gebied van headless content management en personalisatie. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid om het dienstenportfolio uit te breiden, te innoveren en in te spelen op de trends van het modulaire web.

Over Prepr

Prepr is een Nederlandse scale-up die in 2019 Prepr CMS heeft gelanceerd. Prepr CMS is ’s werelds eerste headless CMS met personalisatie. De snelle internationale groei wordt ondersteund door investeerders die gespecialiseerd zijn in Business-to-Business SaaS.

Opkomst van het modulaire web en personalisatie

We zien twee duidelijke trends die ons hebben doen besluiten om samen te werken met Prepr. Ten eerste is er de opkomst van het modulaire web. Hiermee kunnen de digitale platformen van onze klanten modulair, flexibel en schaalbaar worden. Daarnaast is er de opkomst van personalisatie. We evolueren van generieke naar gepersonaliseerde websites en apps die een betere gebruikerservaring bieden, meer zakelijke kansen creëren en meer waarde leveren voor onze opdrachtgevers. Prepr is de perfecte partner voor deze ontwikkelingen.

Jouko Huismans (CEO) over Prepr

“Prepr biedt agencies belangrijke voordelen. We zagen dat veel webdevelopers en product owners worstelden met de complexiteit van het personaliseren van content. Vaak wordt dit dan ook geschrapt uit het project. Als techbedrijf zagen wij de kans om hier een oplossing voor te bieden met behulp van innovatieve graph-technologie. Onze missie is om het bouwen van unieke digitale ervaringen zo eenvoudig mogelijk te maken voor digitale teams. Met slechts één regel code kun je personalisatiefuncties toevoegen aan je website of app, zonder extra kosten of risico’s voor je project. Marketeers en redacteuren kunnen dus direct aan de slag met personalisatie.”