nieuws

4NG gaat verder als Conclusion Experience

Vanaf vandaag 22 april 2024 gaat 4NG - de bureaugroep waar theFactor.e onderdeel van is - verder onder de naam Conclusion Experience 

Achtergrond

Sinds maart 2022 is theFactor.e onderdeel van bureaugroep 4NG. 4NG brengt digitale bureaus samen om een brede dienstverlening aan te kunnen bieden, kennis te delen en daarmee onze klanten beter te kunnen bedienen. Door deze samenwerking konden wij onze ambities een versnelling geven en onze positie als digital agency in het Noorden versterken.

In 2021 werd 4NG al onderdeel van Conclusion, met als doel de digital experience propositie van de business transformatie en IT-dienstverlener te versterken. De afgelopen 2,5 jaar bediende 4NG steeds meer klanten van Conclusion, waardoor de naamswijziging een logische vervolgstap is.

Conclusion Experience

De naam Conclusion Experience weerspiegelt het brede spectrum van de diensten die de digitale bureaugroep biedt. Conclusion Experience faciliteert digitale groei in elk aspect van de Customer Journey. Bovendien onderstreept de naamswijziging de verdere samenhang binnen het Conclusion ecosysteem, zowel voor opdrachtgevers als voor collega’s. Het benadrukt de gedeelde bedrijfsstructuur en overtuigingen van beide organisaties, die naadloos op elkaar aansluiten.

Arjan Wessels, commercieel directeur theFactor.e: ‘’De naamsverandering van 4NG naar Conclusion Experience is een logische stap. Het versterkt de gedeelde visie, werkwijze en toewijding aan het bieden van de beste service aan onze klanten. Bovendien omvat Conclusion Experience beter waar de bureaugroep voor staat. Ik kijk ernaar uit om met theFactor.e en Conclusion Experience de komende tijd door te groeien en meer waarde toe te voegen voor onze klanten.’’

Aan de bedrijfsvoering en dienstverlening van theFactor.e verandert er niets. Wij zullen alleen in ons logo en omschrijvingen ‘part of Conclusion’ gaan voeren.