nieuws

4NG | Conclusion eerste Global Platinum partner van Umbraco

We zijn verheugd om aan te kondigen dat 4NG | Conclusion de eerste Global Platinum partner van Umbraco is geworden! 4NG | Conclusion was al een Gold partner van Umbraco, maar is nu benoemd tot Global Platinum partner. Met dit partnership versterkt de positie als een belangrijke speler binnen de wereldwijde Umbraco-community.

 

Exclusieve voordelen

Als Global Platinum Partner van Umbraco krijgt 4NG | Conclusion exclusieve voordelen binnen het platform, wat aanzienlijke waarde kan bieden aan de klant. Dit omvat vroegtijdige toegang tot nieuwe producten, inzicht in de Umbraco-roadmap en mogelijkheden om deel te nemen aan strategische besluitvorming.


theFactor.e onderdeel van 4NG 

Als onderdeel van 4NG en met een disciplinair team aan Umbraco developers zijn wij blij met dit partnership. ”Deze samenwerking opent nieuwe deuren voor 4NG en theFactor.e. Het versterkt onze mogelijkheden om klanten te voorzien van hoogwaardige digitale oplossingen. Met Umbraco’s bewezen expertise in content management en ons streven naar innovatie en klantgerichtheid, geloven we dat dit partnerschap een winnende formule is. Samen zullen we onze klanten voorzien van krachtige en schaalbare oplossingen die bijdragen aan hun digitale ambities.” – Arjan Wessels

Deze samenwerking opent nieuwe deuren voor 4NG en theFactor.e

‘’4NG is een geweldige partner van Umbraco en we zijn blij hen te verwelkomen als onze eerste Global Platinum partner’’, zegt Kim Sneum Medsen, CEO van Umbraco. ‘’Hun toewijding aan het platform is ongeëvenaard en we weten zeker dat 4NG haar klanten blijft verrassen met innovatieve oplossingen en uitstekende service.’’

 

Over Umbraco

Umbraco is een contentmanagementsysteem (CMS) dat wordt gebruikt voor het bouwen en beheren van websites en digitale inhoud. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide functionaliteiten stelt Umbraco gebruikers in staat om op maat gemaakte websites te ontwikkelen die gemakkelijk kunnen worden bijgewerkt en aangepast. Het biedt een scala aan tools en modules, waaronder contentcreatie en -publicatie, gebruikersbeheer, SEO-optimalisatie en integratiemogelijkheden met andere systemen. Umbraco is populair vanwege zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en de actieve gemeenschap die voortdurend nieuwe functionaliteiten en extensies ontwikkelt.