Verhalen uit het team CNV Vakmensen
Zo kan het ook voor jou werken

Expertises binnen het team

De vraag die CNV Vakmensen ons vier jaar geleden stelde: ‘Help ons om een vakbond van deze tijd te zijn’.

Steeds minder leden. Veranderende individuele behoeften van mensen rondom werk en inkomen. Het business model van CNV Vakmensen stond onder druk en móest veranderen om hun goede, oorspronkelijke werk te blijven doen.

Sinds 2014 werken we samen met de collega’s van CNV Vakmensen aan het nieuwe business model waar het internet een cruciaal onderdeel van is.

We gaan voor persoonlijke en betrokken, laagdrempelige en servicegerichte communicatie. Leden en niet-leden raken met elkaar in gesprek en iedereen mag mee beslissen.

Hoe agile werken, expertise en goede processen leiden tot het beste resultaat wordt goed verwoord door de jury van de ‘internet Oscar’, de Dutch Interactive Award: “ Goede case, fris design en mooie cijfers voor een traditionele en complexe organisatie die nu moderne middelen inzet. Er is sprake van goed doelgroep denken, zowel intern als extern. De customer journey is goed uitgewerkt. Knap van het bureau om de opdrachtgever te mobiliseren.”

 

Agile samenwerken
agile samenwerken

Wij hebben vooral veel respect voor CNV Vakmensen omdat ze het lef hadden om het oude businessmodel los te laten en het anders en beter te willen doen.

Hieronder de ervaringen vanuit het team CNV Vakmensen.

  • 22 sprints
  • 107 jaar ervaring
  • 1 vegetariër