Samenwerken met goede en ervaren partners die het beste resultaat willen? Dat is ons heel wat waard. Met onder andere deze software partners bouwen we structureel aan een steeds persoonlijker internet.

Hippo

Digitale kanalen centraal beheren en redacteuren makkelijk hun werk laten doen? Met een systeem die met je organisatie meegroeit en ontwikkelt.

Meer over Hippo


Microsoft

Samenwerken? Een timeline à la facebook waarin je in een oogopslag ziet wat je collega’s deden en hoever ze zijn? Het is mogelijk met Microsoft.

Meer over Microsoft


Rackspace

Geen euro of tijd verliezen? Goede hos­ting is het fun­da­ment voor pro­fes­si­o­neel be­heer van je websites.

Meer over Rackspace


Sitecore

Marketing automation, e-commerce, weboptimalisatie, social media en campagne management samenbrengen in één geïntegreerd en open platform? Sitecore biedt ons dit en nog meer…

Meer over Sitecore


Sitecore

Hoe je invloed geeft aan je doelgroep en een goede community zakelijk inzet? Met Telligent creëer je een omgeving waarin de dialoog centraal staat.

Meer over Telligent


Umbraco

Umbraco is een populair content management systeem waarmee je snel resultaat bereikt en relatief eenvoudig een website mee ontwikkelt.

Meer over Umbraco


Storm Digital

Storm Digital is een marketing bureau dat zorgt voor explosieve groei van organisaties. Hier werken wij samen:

Meer over Storm Digital

Samenwerken met theFactor.e?

Zoek je een professionele partner die het beste uit je software haalt? Neem dan contact op met Arjan Wessels op 06 – 543 98 548 of e-mail hem op a.wessels@tfe.nl.