Wij maken online persoonlijk

Leuk je te ontmoeten. Wij zijn een full service digital agency en we maken al meters sinds 1995. Met 65 collega’s werken we samen met opdrachtgevers en hun eindgebruikers aan digitale oplossingen met impact. Toepassingen die succesvol worden omdat ze volledig in dienst staan van jou en je klanten.

Technologie maakt alles mogelijk en mensen maken het verschil.
Dit inzicht vormt de kern van onze dienstverlening.

Dichterbij je stakeholders

Het co-creatie framework dat we toepassen bindt zowel jou als al je collega’s die betrokken zijn. De echte verandering speelt zich af op je werkvloer. Niet alleen in de boardroom of in je strategiedocument. 

Dichterbij je eindgebruikers

Met mobiel usability lab ‘Billy’ maken we direct contact met je eindgebruikers. Zo krijg je direct inzicht in wat het resultaat is van een interactieconcept en bouw je op een agile manier aan de optimale klantervaring. 

Meer impact met data

Data biedt volop mogelijkheden om dialogen te personaliseren en slimmer te maken. Engagement gaat over investeren, niet alleen over verleiden. We helpen je om dit innovatieve pad op de juiste manier te bewandelen.

Bedrijfscultuur

23 jaar als zelfstandig bureau maakt dat we ons DNA goed hebben kunnen ontwikkelen.

De 65 professionals die bij theFactor.e werken zijn zelfsturend en zelf-organiserend. Innovatie, creativiteit, persoonlijke drive én gezelligheid maken dat de relatie tussen collega’s en met opdrachtgevers duurzaam is.

Download hier ons cultuurboek om te zien hoe het is om bij theFactor.e te werken.

Partners voor het beste resultaat

We werken samen met professionele en betrouwbare partners waaronder StormDigital, Myler, Hippo, Sitecore, Microsoft, Telligent, Umbraco, Mindshare en Prowareness.

We ontmoeten graag nieuwe organisaties om kennis te delen. Zo kunnen we onze opdrachtgevers in elke setting het beste resultaat te bieden.

Eens per twee maanden updates ontvangen?
Bedankt ! Fijn dat je op de hoogte wil blijven.

Wat heb jij nodig?