Groepsfoto op het podium tijdens de Dutch Interactive Award 2016

Over theFactor.e: online persoonlijk en menselijk maken

Leuk je te ontmoeten! Wij zijn een creatief digitaal bureau en maken al meters sinds 1995. We zijn gek op goede strategie, mooi ontwerp, degelijke bouw en steeds slimmer worden. Onze missie: we willen online persoonlijk en menselijk maken.

Wat we voor jou doen? We maken het eenvoudiger

Van strategie tot aan beheer. Multidisciplinair en vooruitstrevend tegelijk zoals je kan zien in onze cases.

We maken digitale oplossingen die je organisatie dichter bij mensen brengt en combineren expertise met goede processen. Samen met jou én je klanten of doelgroep. Voor maximale relevantie met een slim besteed budget.

We wonnen in 2016 de Dutch Interactive Award samen met CNV Vakmensen in de categorie Corporate. In dit resumé lees je meer over andere gewonnen prijzen.

Werken met een Agile mindset

Agile werken met een team geeft het beste resultaat. En jij bent samen met je collega’s daar een onderdeel van. Grip en draagvlak krijgen en houden op je online strategie wordt makkelijker. Agile in het kort? Een agile team heeft deze bouwstenen en rollen:

Met werken in een agile team leg je het fundament voor de beste resultaten. Organisaties die een nieuwe aanpak of kijk op de zaak willen komen bij ons goed uit de verf.

Twee voorbeelden van teams. Dit is hun verhaal

Wat is jouw uitdaging? Laat het ons weten. Hieronder zie je in een notendop onze facts & figures.