• 5895 Mijn hoogst beklommen berg
  • 22 Landen bezocht..and counting
  • 2 Petekindjes

Samenwerken met klanten aan een beter product

7 jaar geleden kwam ik  als tester binnen. Ik zocht destijds naar een open organisatie waar men meer verantwoordelijkheden kent en ik vond dit bij theFactor.e. Na 3 jaar ben ik terecht gekomen bij de afdeling Service & Beheer als Service Manager. Veel klantcontact, verantwoordelijk zijn voor een goede levering aan mijn klanten en samen met ze werken aan een beter product. Nu als Project Manager doe ik dat nog steeds, alleen veel meer in teamverband. Intern en extern en met heel veel plezier.

Ik woon in Groningen samen met Youri. Samen bezoeken we regelmatig concerten en festivals en hangen we ook lekker thuis op de bank met een leuke Netflix serie. Hij is tevens mijn proefkonijn voor een andere grote hobby van me: koken. Ik kook graag voor anderen en ben altijd in voor nieuwe dingen proberen. Als het lukt, zet ik me ook af en toe in voor een vrijwilligersorganisatie in Groningen om geld in te zamelen voor onderwijs in derde wereldlanden.

Onlangs ben ik op sabbatical geweest, lekker reizen, een andere grote hobby van me. Ik ben ook altijd wel bezig met het plannen van een volgende trip, zelfs als mijn komende trip nog niet is geweest. Er valt nog zoveel te ontdekken!

Wil je meer weten over mijn werk? Bel me dan op 06 – 41 72 66 12 of stuur een e-mail naar p.fam@tfe.nlZullen we linken?