• 20 jaar was Jorn toen hij al grijs was
  • 2 schatten van kinderen
  • 29:30 streeftijd voor de 4 mijl van 2016

 

Toffe online concepten en strategieën uitdenken

Als kind was ik altijd erg onder de indruk van alles wat met technologie en de toekomst te maken had. Ruimte, raketten, lasers, science fiction.. Alle boeken over technologie, de ruimte en robots verslond ik in de plaatselijke bibliotheek. Naast de drang om te weten hoe alles werkte was er ook een sterke fascinatie voor vormgeving en creatie. PC’s waren leuk voor wordperfect in die tijd (386 anyone?). Een oom had echter een Commodore Amiga in zijn thuiskantoor. Wow! Uren kon ik me daarop vermaken. Na lang sparen was ik trotse eigenaar van een Amiga 500. (voor de connaisseur: dpaint & protracker floppies werden grijs gedraaid ; )

Toen het tijd werd om te gaan studeren was het kiezen tussen kunstacademie of iets “praktisch” zoals elektrotechniek. Dit laatste werd hem.
In mijn studietijd was het internet vol in opkomst. De wereld aan informatie aan mijn voeten, ik was verliefd! Lekker HTML kloppen in notepad, alles in tables en spacer gifjes natuurlijk! Niet lang na het behalen van de begeerde ingenieurstitel werd die richting dan ook ingeslagen.

Ondertussen ben ik al weer jaren onderdeel van het UX team bij theFactor.e . Nog steeds techie en trendwatcher in hart en nieren, met sterke innovatiedrang. Dat zet ik nu in om samen met collega’s toffe online concepten en strategieën uit te denken. De optimale oplossing vinden tussen bedrijfsdoelen, behoeftes van gebruikers en inzet van technologie is daarbij de uitdaging.

Optimism, pessimism, F#$* that, we're going to make it happen. - Elon Musk


Telefoon 06 21 66 50 31  |  E-mail j.devreede@tfe.nl  | Twitter @jorndevreede