Sinds 2012 zijn wij een partnership aangegaan met Sitecore. theFactor.e en Sitecore stellen beiden in hun visie de eindgebruiker centraal. Een ideale basis voor een hecht partnership. Wat voor alle DXP'en en CMS'en geldt, geldt ook voor Sitecore: de manier waarop je het systeem inricht en het implementeert bepaalt het succes.

Het voordeel van Sitecore? Het is een DXP die marketing automation, e-commerce, weboptimalisatie, social media en campagne management technologie samenbrengt in één geïntegreerd en open platform.

Wereldleider op het gebied van customer experience software

Hierdoor kan je je online ambities ook echt waarmaken. Qua vorm en inhoud, en qua duurzame doorontwikkeling.

De sterkten van Sitecore

  • Krachtig ontwikkelplatform
  • Schaalbaarheid en betrouwbaarheid
  • Geïntegreerde marketing tools
  • Gebruiksvriendelijke beheertools
  • Allerlei mogelijkheden voor complexe (systeem)integratie

Wanneer geen Sitecore?

Ben je op zoek naar een systeem waarmee je samenwerking en collaboratie wilt, zoals een social intranet? Dan is Sitecore niet ideaal. We adviseren je in dat geval graag over welk systeem het beste voor je is. In dit uitgebreide filmpje van een half uur wordt de werking van Sitecore uitgelegd.

Sitecore en theFactor.e

Wij hebben Sitecore geïmplementeerd en/of in beheer bij o.a.de volgende klanten: DASLTO Noord, Alfa College, AeresMenzis en CNV Vakmensen. Samen met de laatstgenoemde partij sleepten we zelfs een Dutch Interactive Award in de wacht in 2016.

Meer weten?

Vraag het rechtstreeks aan Arjan Wessels op 06  – 543 98 548 of via e-mail op a.wessels@tfe.nl. Op de website van Sitecore vind je meer algemene informatie over de software.