Data en customer intelligence/

Data & customer intelligence

Hoe bouw je digitaal een succesvolle relatie op met je bezoekers, gebruikers en klanten? Met aannames en hooggespannen verwachtingen bereik je niet zo veel. Het fundament onder elke succesvolle strategie is een goed klantinzicht en slim gebruik van data.

Als je weet wat je doelgroep bezig houdt, als je data structureert en analyseert, als metrics inzichtelijk hebt in een dashboard, dán maak je keuzes op basis van bewijs in plaats van je onderbuik. We helpen om dit integraal en efficiënt op te zetten.

Customer intelligence

  • Met gebruikersonderzoek, Customer Intelligence, ook wel UX (User eXperience) research genoemd, verzamel en analyseer je gebruikersgegevens met als doel om je bezoekers en klanten beter te begrijpen. Met die verkregen inzichten bouw je een betere en effectievere klantrelatie op. Ontdek hoe we dat doen en wat het je oplevert.

    Meer over Customer Intelligence

Data intelligence

  • Door IoT, Analytics en andere “smart” solutions genereren wij in één dag meer data dan in de afgelopen 2000 jaar. Voor organisaties is het best ingewikkeld om in al die data de juiste trends te zien en goede beslissingen te nemen. Ontdek hoe we data onderzoek opzetten en wat het jou en je organisatie oplevert.

    Meer over Data Intelligence

Online Marketing

  • Met Online Marketing brengen we het gedrag van je gebruikers over alle touchpoints in kaart in één overzichtelijk gestructureerd dashboard. Op basis van analyse stellen we gerichte experimenten voor. Met de hieruit verkregen inzichten verhogen we de tevredenheid van gebruikers en zo wordt je dienstverlening waardevoller. Ontdek hoe we je verder helpen.

    Meer over online marketing