Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar wel van ongelooflijke toegevoegde waarde voor je business: hosting.

Klanten van theFactor.e willen dat de website en toepassingen snel laden en schaalbaar zijn waardoor ze geen euro of tijd verliezen. Goede hos­ting is het fun­da­ment voor pro­fes­si­o­neel be­heer van je websites. theFactor.e werkt hierin samen met het mondiaal opererende Racks­pa­ce als strategisch partner voor het leve­ren van goede hos­ting­dien­s­ten. Lees hieronder de Quote van Michael Meijers van Rackspace:

theFactor.e heeft het vermogen om hoogwaardige projecten op te leveren waarbij ze de klant werkelijk centraal stellen. Dat is lang niet zo makkelijk als het klinkt en kan alleen maar als je op development vlak topkwaliteit in huis hebt. Die kwaliteit is iets wat theFactor.e keer op keer heeft laten zien, wat het tot een feestje maakt om met hen samen te mogen werken.

Michael Meijers, Manager Rackspace Benelux

De belangrijkste voordelen van Rackspace op een rij

  • Technology of Choice: Bare Metal, Hybrid Cloud, VMware, Hyper-V, Amazon Web Services, Azure en OpenStack
  • Uptime:  De garantie dat je site altijd live staat, no matter what
  • Global Platinum: Eén van de twee Sitecore Global Platinum Hosting Partners

Waarom we met Rackspace werken?

Racks­pa­ce is we­reld­wijd actief en markt­lei­der van managed cloud ­dien­s­ten. Ze hebben een com­pleet aan­bod. Van ma­na­ged om­ge­vin­gen tot schaal­ba­re cloud oplossingen en van we­reld­wijd Con­tent De­li­ve­ry Net­work tot ful­ly-ma­na­ged fi­re­walls. Bij Rackspace merk je dat klan­ten cen­traal staan. Ze hebben bruik­ba­re pro­duc­ten en een zeer toe­gan­ke­lij­ke en mee­den­ken­de sup­port­af­de­ling.

Ar­jan Wes­sels van theFactor.e

Opdrachtgevers van ons die voor Rackspace kozen zijn onder andere Goldman Sachs, CNV Vakmensen, DAS, Myler en Sanquin.

Meer weten over hosting?

Vraag het rechtstreeks aan Arjan Wessels op 06 – 543 98 548 of e-mail hem op a.wessels@tfe.nl.  Op de website van Rackspace vind je meer algemene informatie.