• #1 in de lijst verantwoord beleggen
  • 8 levensmomenten
  • 7 jaar klant
  • #1 in de lijst verantwoord beleggen
  • 8 levensmomenten
  • 7 jaar klant

Pensioeninzicht voor de Nederlanders

Zwitserleven biedt haar klanten rust, inzicht en grip op hun financiële toekomst. Met onder andere een interactieve rekentool vinden mensen antwoorden op vragen zoals “Wat als ik eerder met pensioen ga? Wat als ik meer ga sparen? Wat als de rente (nog verder) daalt?”

Vragen waarop ze een duidelijk antwoord krijgen en waarmee ze verder kunnen.

Zwitserleven.biz voor de tussenpersonen

Dit portaal voor tussenpersonen van Zwitserleven richt zich op het geven van relevant nieuws, informatie en op het gebruik van slimme tools. Deze tools helpen deze tussenpersonen bij het efficiënt en correct uitvoeren van hun werk voor hun klanten.

Hieronder worden twee tools,  i-Software en My Workplace, uitgelicht.

i-Software voor online overzicht, keuzemogelijkheden én offertes.

Met i-Software maken tussenpersonen snel en gemakkelijk offertes op en sluiten contracten af voor hun klanten. De tool helpt bij het maken van meerdere offertes tegelijk, voor zowel collectieve als individuele pensioenproducten.

Via i-software kan je snel en goed ook complexe producten met elkaar vergelijken. Hierdoor hebben klanten snel en duidelijk hun overzicht en inzicht. Ze maken daarna sneller de voor hen beste keuze en gaan eerder over tot zakendoen. Een win – win situatie voor alle partijen.

Via My Workplace makkelijk personeelsmutaties doorvoeren en opvolgen

Met My Workplace voeren tussenpersonen en personeelsadministraties gemakkelijk mutaties door op de contracten en dossiers die ze beheren. Denk bijvoorbeeld aan salariswijzigingen of veranderingen in de persoonlijke situatie van fondsdeelnemers.

Zo is het volgen van mutaties een stuk makkelijker en blijven klanten goed en accuraat op de hoogte met dito service.

Meer weten?