• 26.000 studenten
  • 4 maanden
  • 1 deadline
  • 26.000 studenten
  • 4 maanden
  • 1 deadline

Goed (aan)besteed

Eind 2017 heeft Saxion een aanbesteding uitgeschreven voor het vinden van een partner voor de realisatie van het nieuwe saxion.nl.

Na een intensief traject waarbij er gekeken werd naar de combinatie van kwaliteit en economisch meest voordelige aanbod, selecteerde Saxion theFactor.e als haar nieuwe partner.

In co-creatie

Als netwerkorganisatie werken we regelmatig samen met de bestaande designpartijen en eigen medewerkers. In deze case werkten we heel fijn en succesvol samen met Eightmedia en de contentspecialisten van Saxion zelf.

Deze toekomstgerichte site is aantrekkelijk om te zien, is overzichtelijk, vormt een goede basis voor de komende jaren en helpt de bezoeker snel aan de gewenste informatie.

De deadline halen

Binnen een tijdsbestek van vier maanden ging de site live en daarmee is de deadline gehaald om dit toekomstbestendige en schaalbare platform neer te zetten.

Saxion.nl is ontwikkeld op basis Bloomreach DXP. Wij zijn al jaren Gold partner van Bloomreach.

Vervolgstappen

De pay off van Saxion geeft weer dat je nooit klaar bent voor de slimme wereld, maar dat goed voorbereid zijn op die slimmer wordende wereld altijd work in progress betreft.

Nu Saxion.nl live en in regulier beheer is bij theFactor.e, worden de overige sites van Saxion overgezet naar het Bloomreach DXP platform.

Saxion maakt gebruik van de door theFactor.e ontwikkelde plugin Focuspoint. Door deze plugin te gebruiken kan Saxion betere afbeeldingen, sneller en op alle mogelijke devices laten zien aan hun eindgebruiker, waarbij altijd de juiste context van de afbeelding wordt getoond.

Informatie over deze case?

Neem dan meteen contact op en maak een afspraak met collega en accountmanager van Saxion Bouke Weening.

Hij denkt graag met je mee en haakt als je meteen de diepte in wilt meteen een strateeg of technisch consultant aan. Bel hem rechtstreeks op 06 – 13451210.