Get Ready for a Smart World

De ambitie van Saxion is om studenten klaar te stomen voor een slimme wereld. Een wereld waarin nieuwsgierigheid, onderzoek en ontwikkeling een hoofdrol spelen.

Het weblandschap moet in dienst staan van deze ambitie en het (aankomende) studenten,  ouders, ondernemers en andere stakeholders makkelijk maken.

 

  • 26.000 studenten
  • 4 maanden
  • 1 deadline

Goed (aan)besteed

Eind 2017 heeft Saxion een aanbesteding uitgeschreven voor het vinden van een partner voor de realisatie van de nieuwe saxion.nl.

Na een intensief traject waarbij er gekeken werd naar de combinatie van kwaliteit en economisch meest voordelige aanbod, selecteerde Saxion theFactor.e als haar nieuwe partner.

In co-creatie

Als netwerkorganisatie werken we ook samen met de bestaande designpartijen en eigen medewerkers. In deze case werkten we heel prettig en succesvol samen met Eightmedia en de contentspecialisten van Saxion.

Deze toekomstgerichte site is aantrekkelijk om te zien, is overzichtelijk, vormt een goede basis voor de komende jaren en helpt de bezoeker snel aan de gewenste informatie.

De deadline halen

Het is gelukt om binnen een tijdsbestek van vier maanden de site live te laten gaan waarmee de deadline is gehaald om dit toekomstbestendige en schaalbare platform neer te zetten.

Saxion.nl is ontwikkeld op basis Bloomreach DXP. Wij zijn al jaren Gold partner van Bloomreach.

Next steps en Focuspoints

Nu Saxion.nl live is, gaat het traject verder; Saxion wil alle websites overzetten naar het Bloomreach DXP platform.

Saxion maakt gebruik van de door theFactor.e ontwikkelde plugin Focuspoint. Door deze plugin te gebruiken kan Saxion betere afbeeldingen, sneller en op alle mogelijke devices laten zien aan hun eindgebruiker, waarbij altijd de juiste context van de afbeelding wordt getoond.

Get Ready for a Smart World

De pay off van Saxion geeft weer dat je nooit klaar bent voor de slimme wereld, maar dat goed voorbereid zijn op die slimmer wordende wereld altijd work in progress betreft.

We werken daarom nu verder aan de backlog en hebben Saxion.nl in beheer.

Informatie over deze case?

Neem gerust contact op!

Collega en accountmanager van Saxion Rogier ter Wee staat je graag te woord en denkt met je mee.

Bel hem rechtstreeks op 06 – 18390858.