• 2000 matches
  • 40 duizend IT professionals
  • 200+ leveranciers
  • 2000 matches
  • 40 duizend IT professionals
  • 200+ leveranciers

Schaalbaar en betrouwbaar

We werken vanuit een solide schaalbare architectuur waarbinnen verschillende onderdelen met elk een eigen verantwoordelijkheid samenwerken. Dit maakt het landschap schaalbaar en flexibel.

Elke module van kan afzonderlijk worden uitgerold en opgeschaald waarmee Myler steeds en snel inspeelt veranderende omstandigheden in de markt.

Buy or build strategie

Voordat we functionaliteiten gaan realiseren kijken we eerst uitvoerig of er al goede standaard oplossingen of software op de markt zijn.

Zo niet dan kiezen we voor maatwerk.

Matching en conversie

De kern van de online dienstverlening van Myler is het maken van goede matches tussen organisaties en professionals die zowel op basis van harde als zachte criteria tot stand komen. Het vereenvoudigd werkprocessen en maakt het matchingsproces sneller en effectiever.

Dat dit werkt blijkt ook uit de resultaten; Myler groeit harder dan hun vergelijkbare concurrenten in de markt.

Self service

Opdrachtgevers en professionals hebben baat bij de diverse praktische en handige functionaliteiten van het platform waardoor ze meer gebruiksgemak ervaren en regie hebben over en tijdens hun werk.

Zo beschikken professionals over een persoonlijke omgeving op het platform en hebben opdrachtgevers volledig grip op het plaatsen en managen van opdrachten en de verdere afhandeling van sollicitaties.

Wil je meer online impact?

Neem dan contact op met Arjan Wessels voor een goed gesprek.

Meer weten?