Met Telligent kunnen we geweldige communities ontwikkelen voor klanten en andere doelgroepen die qua look-and-feel én gebruikservaring volledig aansluiten bij wat jij nodig hebt voor je organisatie.

Zoals je mogelijk al weet wordt zo’n community steeds zinvoller voor je business omdat social media het gedrag van je klant, dus ook hun koopgedrag, sterk beinvloedt. Bedenk eens dat ongeveer 80% van de content op het internet niet gaat over het product of de dienst op zich, maar over wat mensen daarvan vinden. De wereld is veranderd. Bestaande manieren van werken, zakendoen en marketing ruimen meer en meer het veld voor nieuwe sociale, maatschappelijke en relationele verbanden. Achterblijven en niet acteren op deze ontwikkelingen? Dat lijkt geen optie meer.

Een mooie award winning case!

De Dutch Interactive Award 2016. Als eerste partner in Nederland hebben we met Telligent voor CNV Vakmensen een com­mu­ni­ty ron­dom werk, in­ko­men en cao’s ingericht. Op Je Achterban praten mensen mee over de voor hen relevante cao’s en kunnen ze invloed hierop uitoefenen tijdens de onderhandelingen met werkgevers. In de com­mu­ni­ty helpen mensen el­kaar, kunnen ze snel hulp van CNV in­roe­pen en le­ren ze van el­kaar. Het brengt mensen, maar ook de vakbond dichterbij.

Werken met Telligent is voor zowel ons team als de klant erg prettig. Aan veel zaken is al gedacht en zit standaard in de software, zoals vraag en antwoord, blogs, wiki’s, ideeën, moderatie en statistieken. Tevens kunnen wij binnen een korte tijd vrijwel alle specifieke wensen van opdrachtgevers realiseren doordat Telligent over uitgebreide en goed gedocumenteerde API’s beschikt.

Jacob Coens, technisch consultant

De belangrijkste voordelen van Telligent

Wij werken niet voor niets samen met Telligent. Hieronder zetten we de voordelen van Telligent nog even kort op een rij:

  • Compleet en veelzijdig product dat zich heeft bewezen in de markt
  • Makkelijk in gebruik voor zowel de bezoeker als moderators en redacteuren
  • Volledig op maat te maken
  • Integratie met Sitecore
  • Makkelijk bereikbare support-afdeling
  • Actieve doorontwikkeling van het product