Met Microsoft software maken we social intranetten en maatwerkproducten zoals tools. De Microsoft software is er niet voor bedoeld om als klassiek content management systeem te fungeren van een website. Waarom we kiezen voor Microsoft? Met de mogelijkheden die deze software biedt en de ervaring van Microsoft lukt het om ambities van onze klanten beter waar te maken.

De ontwerpers bedachten voor het digitale cliënten dossier een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke interface met een timeline à la Facebook. De medewerker van Promens Care ziet in een oogopslag wat zijn collega gisteren bij een cliënt heeft gedaan. De administratie, agenda, bijzonderheden, alles is binnen handbereik. Dat is nou precies de specialiteit van theFactor.e.

Arno de Boer, Stafmedewerker informatiebeleid Promens Care

Sharepoint

Hierin ontwikkelen we vooral maatwerk voor intranetten en extranetten. De behoefte aan slim informatie delen en digitaal samenwerken wordt steeds groter voor organisaties. Sharepoint is hier heel geschikt voor, mits het goed is ingericht. Bij ons staat centraal dat je doelgroepen én collega’s er prettig mee werken en dat je organisatie nog meer bereikt dan ze voor ogen had.

De belangrijkste voordelen van Sharepoint op een rij:

  • Integratie met andere Office 365 producten
  • Gericht op online samenwerking en delen van kennis
  • App model: maakt het mogelijk Apps uit de Office store aan te schaffen en vervolgens binnen SharePoint te gebruiken

.NET

Met .NET maken we applicaties op maat die een specifiek doel hebben zoals het op maat ontwikkelen van bijvoorbeeld rekensystemen of HR systemen die bijdragen aan beter digitaal zakendoen of dienstverlening. Deze systemen worden een logisch en gebruiksvriendelijk onderdeel van je website.

Eerlijk? Ik ben blij dat ik een .NET ontwikkelaar ben. Het Microsoft .NET framework heeft lange tijd een reputatie gehad als groot en log, bedoeld voor enterprise oplossingen binnen grote organisaties. Sinds een aantal jaren merken wij als .NET ontwikkelaars binnen TheFactor.e grote veranderingen binnen Microsoft. Een omslagpunt naar bijvoorbeeld "Open Source" en "Cross Platform" en dat allemaal razend snel, lichtgewicht en modulair. Dus echt van deze tijd! Tegenwoordig loopt Microsoft mee voorop. Of het nu gaat om het ontwikkel framework .NET of het Azure platform.

Arjen van Benten, senior .NET developer / architect

Opdrachtgevers van ons die Microsoft kozen zijn onder andere UMCG (Sharepoint 2013), Promens Care (Sharepoint 2010), Avebe (Sharepoint Online), VNN (Sharepoint Online), Reinaerde (Sharepoint Online), LTO (Sharepoint 2013) en Zwitserleven (.NET maatwerk).

Microsoft en theFactor.e

Wat ons als partners bindt is dat we allebei mensen en organisaties helpen bij het bereiken van doelen, dromen en ambities. We willen technologie vóór organisaties laten werken en de basis zijn van hun succes. We werken al jaren goed samen en zijn Microsoft Gold Partner.

Meer info over social intranets en tools?

Vraag het rechtstreeks aan Arjan Wessels op 06 – 543 98 548 of e-mail hem op a.wessels@tfe.nl.  Op de website van Microsoft vind je meer algemene informatie.