Op 26 en 27 november organiseert theFactor.e in samenwerking met Prowareness de Professional Scrum Master II (PSM2) training. Dit is een tweedaagse cursus waarmee jij jouw vaardigheden als Scrum Master naar een hoger niveau tilt.

Tweedaagse training voor Scrum Masters

Heb jij minimaal een jaar ervaring als gecertificeerd Scrum Master en ben je klaar voor de volgende stap in jouw professionalisering? Na het volgen van deze tweedaagse training ben jij een stuk beter opgewassen tegen pittige situaties. Je groeit in je rol als coach waardoor je het Development Team, de Product Owner en de organisatie nóg beter van dienst kunt zijn.

Leerdoelen van de Professional Scrum Master II

Als Scrum Master heb je een complexe taak waarbij je verschillende subrollen aan moet nemen. Soms treed je op als leermeester, dan weer als coach, facilitator of change agent. Hoe pak je dat aan? Welke principes en waarden helpen jou in je beslissingsproces? Daarnaast gaan we dieper in op het voeren van de juiste gesprekken met het team. De Professional Scrum Trainers weten met elke situatie raad.

Haal jouw PSM II certificaat

Na twee intensieve trainingsdagen ben jij klaargestoomd voor het Professional Scrum Master 2 examen. Dit examen kun je thuis – in alle rust – maken. Na het succesvol afronden van het examen ben jij PSM2 gecertificeerd en is het tijd om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen!

Heb je vragen over de Professional Scrum Master II Training? Ronald Schipper vertelt jou graag meer over deze training.