Interactief Community Management Event

Kom luisteren of actief meepraten met community specialisten, product owners, en communicatie professionals van alle niveau’s, op dinsdag 14 november van 13:00 - 16:00 uur. Wij zorgen voor drankjes en lekkere hapjes.

We gaan kennis delen en met elkaar en van elkaar leren. De komende tijd publiceren we een artikelenreeks met cases op Emerce. Deze cases van onder andere CNV Vakmensen en Rabobank diepen we verder uit. De betrokken medewerkers van deze organisaties zijn aanwezig om direct mee van gedachten te wisselen.

Wanneer?

  • Op dinsdag 14 november – van 13:00 – 16:00 uur in het A-Lab in Amsterdam.
  • Bovenstaande datum geen mogelijkheid? Geen probleem! We willen op structurele wijze de discussie voeren, laat dus je contactgegevens achter en we houden je op de hoogte van dit en opkomende events over community management.

Aanmelden Events

Een community zakelijk inzetten

De laatste tijd is het zakelijk inzetten van een community een hot item. Het is daarom tijd om actief van en met elkaar te leren. De waarde van een goede community is onbetaalbaar, daarom is het belangrijk om zo goed mogelijk van start te gaan óf snel bij te sturen met de juiste doelen en ondersteunende middelen.

A community is todays strongest tool to activate, motivate and inspire people around you.
- Don Draper

We behandelen diverse onderwerpen. We zoomen in op hoe communities te managen, uit te bouwen en er draagvlak voor te creëren,  zowel intern als extern. Daarnaast duiken we ook in de wereld van software die je hierbij helpt.

Ervaringsdeskundigen geven hun mening en je kunt direct met hen in gesprek gaan.

Ben jij iemand die met de ‘poten in de klei’ staat, net kennismaakt met community management, of juist een oude rot in het vak is, dan willen we je graag uitnodigen om je vragen, visie en ervaringen te delen. We hopen dat je veel inspiratie opdoet.

Schrijf je in!