Samen sterker en van elkaar leren, dat is het doel van deze sessies. Doe mee en sluit je aan bij dit netwerk waarin je makkelijk en op een laagdrempelige manier van elkaars kennis en ervaring profiteert.

Wat kan je verwachten

Product owners vertellen openhartig over hun ervaringen, over missers en over de dingen die juist heel goed voor en bij hen werken. Deze bijeenkomst is gericht op kennisdeling door bij elkaar in de keuken te kijken. De exacte invulling van het programma stellen we samen op basis van de wensen, vragen en interesses van de deelnemers.

Wie doen mee?

Omdat er  geen kosten verbonden zijn aan dit event gaan wij ervan uit dat mensen die daadwerkelijk interesse hebben in dit onderwerp aanhaken en willen investeren in elkaar en in het delen van kennis. Vanuit theFactor.e hosten en leiden we het event en zorgen we voor de algehele organisatie en communicatie.

De events zijn een kennisnetwerk van mensen die elkaar ook tussen de events door weten te vinden bij vragen of voor feedback en hebben geen commercieel karakter. Als je hoofddoel voor deelname is om nieuwe klanten te werven is dit geen geschikt event voor je.