Interactief Agile Event

Op dinsdag 21 november organiseert theFactor.e het Agile Event.
Kom luisteren, leren of actief meepraten met product owners, agile coaches en andere geinteresseerden.

Product owners vertellen openhartig over hun ervaringen, over missers en over de dingen die juist heel goed voor en bij hen werken. Deze bijeenkomst is gericht op kennisdeling door bij elkaar in de keuken te kijken. De exacte invulling van het programma stellen we samen op basis van de wensen, vragen en interesses van de deelnemers. Wij zorgen voor lunch!

Wanneer?

  • Op dinsdag 21 november – van 13:00 – 16:00 uur in het A-Lab in Amsterdam.
  • Bovenstaande datum geen mogelijkheid? Geen probleem! We willen op structurele wijze de discussie voeren, laat dus je contactgegevens achter en we houden je op de hoogte van dit en opkomende Agile events!

Aanmelden Events

 

Agile werken, niemand kan er meer omheen

Agile en de werkvormen Scrum, Lean en Kanban zijn tegenwoordig de moderne standaard. Twintig jaar geleden ontstaan uit frustratie over logge en onrealistische traditionele projectvormen, is de term het laatste decennium uitgegroeid tot de richting die je in het bedrijfsleven herkent als het gaat om: continue verbetering; waarde leveren; snelle time-to-market; en vooral een goede samenwerking tussen de business, de uitvoerenden en de klant.

Agility is the ability to adapt and respond to change. Agile organizations see change as an opportunity, not a threat.
-Jim Highsmith

Agile en Scrum zijn niet alleen een goede werkvorm, maar ook een verandering in hoe we denken over samenwerken, complexiteit, teamwork en de lerende organisatie. De begrippen verspreiden zich als een lopend vuurtje door alle lagen van het bedrijfsleven. Hoewel dat een positief punt is, verwatert daar vaak ook de begripsvorming mee. Alle samenwerking, communicatie en verandering blijft mensenwerk.

Vandaar dat wij graag onze eigen, en jouw kennis en ervaringen willen delen. Ben jij iemand die met de ‘poten in de klei’ staat, net kennismaakt met Agile werkvormen, of ben je juist een oude rot in het vak, dan willen we je graag uitnodigen om de dialoog aan te gaan.

Schrijf je in!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *