De grenzen tussen mobile & web vervagen en de mogelijkheden in de browser worden steeds geavanceerder. Dat betekent dat content gedreven websites plaatsmaken voor complexe, digitale platformen. Maar bij alles wat wij ontwikkelen staat voorop dat wij de eindgebruiker een optimale, persoonlijke gebruikerservaring willen bieden. Dit komt jouw bedrijfsimago alleen maar ten goede!

Onderscheidend web development

Waar heeft de eindgebruiker behoefte aan: een website, mobiele applicatie of een naadloze multichannel ervaring? Hoe sluit dat aan bij de huidige producten en diensten van organisatie? Veel organisaties weten redelijk goed wat ze willen, maar minder goed hoe ze daar komen. Het ontbreekt aan tijd, kennis of misschien wel beiden… Onze gedreven developers denken en ontwikkelen graag met je mee. Net zo lang tot er een digitaal platform staat dat jouw stoutste dromen overtreft!

De perfecte CMS, DXP of mobile app

Bij ons kun je terecht voor op maat gemaakte web & mobile platforms. Onze developers volgen de technische ontwikkelingen op de voet.  Naast C# of Java spreken zij dezelfde taal als de klant. Wat kun je zoal verwachten?

  • Websites met een CMS of DXP. Is beheer van content, personalisatie en online marketing belangrijke aspecten voor jouw website(s)? Dan maken we gebruik van content management systemen en/of digitale platformen.
  • Mobile apps. Maken je eindgebruikers vooral gebruik van mobiele apparaten, waarbij realtime updates en on-the-go inzichten een belangrijke rol spelen? Dan is een mobiele app de een waardevolle aanvulling (of een goed alternatief) voor een responsive website.
  • Maatwerk applicaties. Niet elke oplossing is te vangen in een CMS of DXP-platform. Voor specifieke wensen, of om onderscheidend te zijn, moet je soms buiten gebaande paden te treden. Samen maken wij een maatwerkoplossing die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsprocessen én de wensen van de doelgroep.

Samen maken we de beste keuzes

Bij web sta je voor een aantal dilemma’s. Hoe kies je bijvoorbeeld tussen een CMS of DXP? Wat is het verschil überhaupt? Maar ook op mobile gebied moet je knopen doorhakken, bijvoorbeeld of je een native, hybride of progressive app wil. Door met elkaar in gesprek te gaan, komen we er gaandeweg achter wat voor jou de beste oplossing in. Alvast wat inspiratie opdoen? Onder ‘onze platformen’ en ‘web & mobile in de praktijk’ vind je extra informatie over de technologie en toepassingen.

Wil je meer weten over web en mobile?