Een goede, online presentatie heeft meer om het lijf dan het creëren van een goede interface en het schrijven van rake content. Gebruikers verwachten steeds meer van jouw producten en diensten. Je moet 24 uur per dag beschikbaar zijn voor vragen, terwijl er ondertussen ook nog een gepersonaliseerde, online ervaring wordt verwacht. Waar dit eerst alleen weggelegd was voor de grote tech-giganten zoals Google en Facebook, is de techniek inmiddels toegankelijk voor allerlei soorten bedrijven. Met vooraf ontwikkelde algoritmes en kant-en-klare toolkits is het voor iedereen mogelijk om intelligente, gepersonaliseerde applicaties te ontwikkelen. Het enige wat nodig is, is een goede use-case. De rest doen wij.

Transformeren kun je leren

Dankzij de inzet van Machine Learning en Kunstmatige Intelligentie kunnen wij ‘online’ nóg persoonlijker maken. Inmiddels zijn wij in staat om elke gebruiker een individuele en frictieloze ervaring te bieden met de producten en diensten van jouw bedrijf.

Of het nu gaat om een chatbot-integratie, gepersonaliseerde content, beeldherkenning, of een op maat gemaakt model: de mogelijkheden met machine learning zijn eindeloos. Door te leren van huidige processen zorgen algoritmes voor een betere gebruikerservaring, bijvoorbeeld op het gebied van service. In de tussentijd hou jij meer tijd over voor ‘het echte werk’!

Intelligente software voor elke toepassing

Wij zijn heel breed inzetbaar op het gebied van machine learning en kunstmatige intelligentie. Zowel voor het toepassen van bestaande algoritmes, als voor het ontwikkelen van eigen algoritmes. We werken onder andere met IBM Watson Assistant, Azure Custom Vision, AWS Sagemaker en Sitecore Context.  Hieronder een overzicht van wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Interactieve klantbeleving. Met natural language understanding ontwikkelen wij digitale assistenten voor een natuurlijke en interactieve klantbeleving.
  • Weet wat de gebruiker wil. In samenwerking met onze DXP-partners ontwikkelen wij automatisch gepersonaliseerde ervaringen voor verschillende eindgebruikers.
  • Automatische herkenning. Alvast weten wat er binnen komt? Wij helpen bij het classificeren en categoriseren van inkomende tekst-, spraak- en beeldmateriaal.
  • Custom modellen. Is reeds bestaande AI niet voldoende? Wij helpen bij het opstellen van op maat gemaakte machine learning oplossingen, getraind voor jouw data.

Meer weten over machine learning & kunstmatige intelligentie?