Wil je jouw producten, diensten of bedrijfsprocessen optimaliseren? Softwaresystemen komen pas optimaal tot hun recht wanneer ze data uit veel verschillende bronnen kunnen raadplegen. Wij adviseren welke integratie-architectuur het beste bij je past, en ontwerpen deze vervolgens aan de hand van jouw wensen en visie. Het faciliteren van bedrijfsprocessen en versnellen van conversie is hierbij de hoofdmoot.

Een zo vlekkeloos mogelijke integratie

Het direct koppelen van enkele systemen is vaak nog niet zo’n probleem. De eerste risico’s en uitdagingen komen in zicht als je informatie en data uit veel verschillende systemen wil integreren en koppelen. Op technisch vlak is een passende integratie-architectuur essentieel.

Maar zijn technische oplossingen genoeg om complexe integratievraagstuk te beantwoorden? Wat ons betreft niet. Naast softwaresystemen moet er ook aandacht zijn voor (het koppelen van) bedrijfsprocessen. Dus of je nu een bedrijfsproces wil faciliteren, op wil tuigen of wil koppelen: wij zorgen er samen met jou voor dat integraties zo vlekkeloos mogelijk verlopen.

Wij matchen de beste architectuur met je bedrijfsprocessen

Integration is altijd maatwerk. Het platform en de oplossingen zullen altijd gebaseerd zijn op wat het beste past binnen jouw bedrijf en visie. We zijn bedreven in diensten zoals Azure en AWS, maar werken ook veel met veel populaire software en tooling voor API Management, Event Streaming, ETL et cetera. Concreet bieden wij de volgende diensten aan:

  • Optimaliseren en integreren van bedrijfsprocessen en softwaresystemenUiteraard met een hoge kwaliteit software ontwikkeling, gegarandeerd door automatische monitoring, QA en stringente ontwikkelstandaarden.
  • Definiëren van integratie-architecturen en bijbehorende visieDit doen wij door te focussen op de huidige informatiestromen en deze te combineren met bedrijfskennis.
  • Ontwerpen van architectuur en interfacesDaarbij reiken wij de beste oplossingen aan die binnen de vraag en het landschap passen.
  • Ervaren en proactief technisch projectmanagementWij kunnen hoofdaannemerschap verzorgen en waar nodig samenwerken met derde partijen.
  • Technisch beheer. Op het integratieplatform, inclusief 1e, 2e en 3e lijnsondersteuning.

Meer weten over integration?