Digitale omgevingen worden voor bedrijven en instelling steeds belangrijker. Betrouwbare en beschikbare platforms zijn essentieel voor het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. Bovendien verwachten gebruikers en bezoekers een feilloos werkende digitale omgeving.

Tegelijkertijd wordt de technische infrastructuur steeds complexer. In plaats van enkele webapplicaties, met een beperkt aantal servers, bestaan hedendaagse webapplicaties vaak uit meerdere componenten met talloze systeemkoppelingen. Op welke manier houd je grip op deze situatie?

Hosting en automation van digitale omgevingen

Worstel jij met de inrichting en/of het beheer van technische infrastructuur? Ons DevOps team denkt met alle liefde met jou mee. Door expertises zoals softwareontwikkeling en operations te combineren, is het team in staat om complexe infrastructuur vraagstukken op te lossen.

Samenwerken met DevOps

Ons DevOps team bestaat uit ervaren gecertificeerde experts op het gebied van software engineering, infrastructuur en architectuur. Samen waarborgen we de kwaliteit en volgen we de laatste ontwikkelingen nauwlettend. We werken onder andere met AWS, Azure, RedHat en Microsoft. Concreet kunnen wij de volgende diensten bieden:

  • Consultancy en persoonlijk advies. Elk advies is maatwerk en gebaseerd op oprechte interesse en een nauwe samenwerking. Het maakt hierbij niet uit of je begint met je digitale transformatie of dat je al goed op weg bent: wij zorgen voor een persoonlijk advies met aanbevelingen.
  • Hosting. Wij verzorgen een betrouwbare infrastructuur, gebaseerd op beproefde technieken en de nieuwste standaarden. Bovendien kunnen wij het beheer uit handen nemen. Beheer kan zowel ‘in de cloud’ als middels ‘private hosting’ in ons datacentrum.
  • 24/7 bewaking. Ontzorgen is één van onze belangrijkste kernwaarden. Het is essentieel om 24/7 de infrastructuur en applicaties te monitoren. Op deze manier zijn we in staat snel en adequaat bij te sturen bij een dreigende verstoring.
  • Automatisering en optimalisering. De inrichting wordt zo veel mogelijk geautomatiseerd en voortdurend geoptimaliseerd op basis van KPI’s. Op deze manier kunnen softwareaanpassingen sneller worden doorgevoerd. Bovendien wordt het platform flexibeler en schaalbaarder.

Meer weten over devops?