Slimme, digitale toepassingen maken hét verschil in je dienstverlening. Omdat ze meer waarde en gemak opleveren. Niet alleen voor bezoekers en klanten, maar ook voor je interne organisatie. Maar hoe kom je achter die verborgen mogelijkheden? Hoe krijg je een goed beeld van wat technisch mogelijk is? Wat kun je in potentie met je beschikbare data doen? Wat is eigenlijk doorslaggevend voor jouw doelgroep? Allemaal voorbeelden van onderzoeksvragen die je onderbouwd beantwoord wilt hebben vóór je echt gaat investeren.

Krijg stapsgewijs inzicht

Wij helpen graag met het vinden van noodzakelijke inzichten. Onder andere door data-analyse, doelgroeponderzoek en het in kaart brengen van technische mogelijkheden. Je kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor een ‘losse’ technische proof-of-concept (Spike), een data science sprint, of een verdiepend gebruikersonderzoek. Op zoek naar een partner in een lean startup? Ook dat is mogelijk. Tijdens dit proces onderzoeken wij iteratief de kansen en bottlenecks van je minimum viable dienstverlening, met bijbehorende bewijslast. Deze bevindingen zetten we vervolgens om in successen!

Zo helpen we je verder

Elk innovatietraject is vanzelfsprekend maatwerk. Jij wilt immers een unieke marktpositie. Onze samenwerking begint altijd met een goed gesprek, een goede aanpak en een goede verstandhouding.

  • GebruikersonderzoekTesten en onderzoeken van gedrag op basis van prototypen en toepassingen. Onderzoek naar intenties van gebruikers met betrekking tot nieuwe concepten. Verkenning via co-creatie met eindgebruikers.
  • Data science sprint. Een intensieve co-creatieve sprint waarin jij de waarde en mogelijkheden van je dataset en intelligence systemen gaat ontdekken.
  • Design sprint. Een intensieve, multidisciplinaire sprint waarin het team in één week een vraagstuk door vertaalt naar een testbare oplossing
  • Spike. Intensieve analyse-, concept- en testsprint waarin een klein technisch team een complex integratievraagstuk analyseert en de beste oplossingsrichting onderbouwt.

Meer weten over innovaties?