Met de ontwikkelingen in IoT, Analytics en andere “smart” solutions genereren wij als mensheid in 1 dag meer data dan in de afgelopen 2000 jaar. Met zoveel data wordt het voor organisaties steeds ingewikkelder om trends te vinden en beslissingen te maken. Data Science biedt de inzichten die je nodig hebt om datagedreven te kunnen werken, zodat je onderbouwde en objectieve keuzes kunt maken. Met onze hulp ga je van ruwe data naar gouden inzichten!

Data is het nieuwe goud

Kwalitatieve data ligt ten grondslag aan intelligente oplossingen. Echter is het verzamelen en organiseren van data voor veel organisaties een ondergeschoven kindje. Klantgegevens staan verspreid over het CRM, de webshop en mogelijk zelfs een papieren dossier. Daardoor weet je op datagebied niet goed wat er gaande is in je bedrijf. Laat staan dat je weet hoe je de data slim kunt inzetten! Hoe los je dit op?

Data & Intelligence begint met het centraliseren en organiseren van alle data binnen je organisatie. Door data uit verschillende afdelingen bij elkaar te brengen kun je trends en KPI’s goed visualiseren. Ook opent een goede datastructuur de deur naar Data Science: het onderzoeken, ontwikkelen en toepassen van intelligente oplossingen. Hierbij willen onze Data Scientist jullie graag helpen. Door samen op zoek te gaan naar de ideale datagedreven oplossing, integreren we datagedreven werken stapsgewijs in het DNA van jouw organisatie.

Wat maakt ons een intelligente partner?

Veel organisaties kunnen wel wat hulp gebruiken ten aanzien van Data & Intelligence. Als je eenmaal een goede, gestructureerde dataset hebt staan, kun je daar jarenlang van profiteren. Wat kunnen wij daarin betekenen? Met behulp van programma’s zoals Tableau, Apache Spark, AWS SageMaker, Azure Data Lake en Microsoft SQL server brengen wij jouw data naar een hoger niveau. Dat doen wij door middel van:

  • Data science sprints. In de data science sprint inventariseren wij gezamenlijk de opportunities en verborgen inzichten binnen jouw bedrijf.
  • Data gedreven transformatie. Aan de hand van analyses, data science en een actieve samenwerking vinden wij samen de pijnpunten in de organisatie en maken we jouw bedrijf tot digital native.
  • Complexe datavisualisatiesInzicht vergaren is moeilijk. Onze experts helpen bij het inzichtelijk krijgen van verborgen trends in de door jou verzamelde big data.
  • Data-architectuur consultancy. Wij assisteren jou in het ontwerpen van de juiste architectuur voor de opslag van jouw data. Zo ontstaat een schaalbare oplossing voor nu en voor de toekomst.

Meer weten over data & intelligence?