Je doelgroep is de sleutel tot succes

Ons hart gaat sneller kloppen als we producten en diensten ontwerpen die impact hebben en dagelijkse situaties eenvoudiger maken. Dat staat of valt met het testen bij échte eindgebruikers. Zo weet je dat het nieuwe ontwerp écht zal gaan werken. Daarom werken we met mobiel usability-lab ‘Billy” dat elk moment kan worden ingezet om ontwerp te verbeteren.

Integraal ontwerp

Bij ontwerp zit de focus vaak op interactie, techniek en vorm. Maar de echte uitdaging zit in de ontwikkeling van goede content, effectief gebruik van data en de noodzakelijke workflow op je werkvloer. Daarom vullen wij het proces zo in dat alle betrokken disciplines zij aan zij samenwerken en iedereen zijn creatieve input kan leveren. Zo weet je zeker dat we jouw ambitie tot in detail waarmaken.

Creatie en co-creatie

Digitale toepassingen worden steeds vaker het hart van je werkende dienstverlening. Directe betrokkenheid van je werkvloer bij het ontwerpproces is noodzakelijk. Wij ontsluiten de kennis en denkkracht van je betrokken collega’s in een designsprint. Als moderator sturen we op de juiste context en input. Maar dat is niet voldoende: Het gaat om de creatieve flow. Uitdagen en versnellen tot het elementaire inzicht boven komt en tastbaar wordt in het meest simpele en impactvolle ontwerp.

Zo wordt goed ontwerp het verschil tussen “Leuk, zou ook best kunnen” en “Dit is spot-on en kan niet beter”.

Meer over concept en creatie? Bel Jorn