Met Billy, de usabilitybus, onderzoeken en testen we hoe eindgebruikers omgaan met je website en apps. We leggen alles vast op beeld zodat je de resultaten ook met je collega's kan delen.

Alleen gebruiksvriendelijke sites halen hun doel

En daar kom je achter als je met jouw eindgebruiker, de echte mens, gaat testen. Dan weet je wat hen beweegt, wat ze van je nodig hebben, wat ze missen en van je verwachten. Je leert steeds beter hoe jouw product of dienst een rol speelt in het leven van je doelgroep.

Usability en user experience met Billy

We maken gebruik van verschillende soorten testen en onderzoeksmethoden, zoals:

  • A/B testen
  • Cardsorting
  • Eyetracking
  • Focusgroep onderzoek
  • Diepteinterviews
  • Enquêtes

De voordelen van testen bij je doelgroep ‘in hun achtertuin’?

Je maakt het zoveel makkelijker voor je doelgroep. Ze hoeven alleen maar in te stappen.

Het opzetten en het regelmatig uitvoeren van testen met eindgebruikers is normaal gesproken best een klus, waardoor je nu waarschijnlijk minder vaak test dan goed is. Billy lost dit op omdat alle testen en apparatuur voorhanden zijn en instappen laagdrempelig is. (ook voor mindervaliden toegankelijk)

Parkeren in de klantreis van je doelgroep

De testresultaten heb je vrijwel meteen tot je beschikking. Dat maakt het snel bijsturen of implementeren in je agile proces makkelijker en beter. Bovendien krijg je al het beeldmateriaal, onze bevindingen met advies er natuurlijk bij.

Voor je klant is het een leuke ervaring. Billy is ingericht als een gezellige woonkamer en daarmee veel leuker dan een gewone kantoorruimte. Testpersonen voelen zich sneller op hun gemak door de goede ontspannen sfeer.

Hoe je Billy inzet? Op deze manieren

Je kunt Billy huren en er zelf mee op pad. Je kunt het samen met een of twee van onze mensen doen, of het helemaal uit handen geven aan ons.

Een abonnement nemen op Billy is ook een goede optie. Zo houd je je eindgebruikers goed in beeld.

Billy rijdt daarheen waar je eindgebruiker is. Thuis, op de markt, in een winkel, op een kantoor, op een beurs, et cetera. Met Billy stap je letterlijk in de klantreis van je eindgebruiker.

Billy is er in ieder geval klaar voor…

 

mobiel gebruikersonderzoek

Billy boeken? Of eerst meer informatie aanvragen?