Slim apps inzetten

TT Circuit vroeg ons om een app te maken die eenvoudig onderhoudbaar is en die goed met de website te integreren is. We maakten hierbij gebruik van AppMachine, een online app “applicatie” die het mogelijk maakt om eenvoudig en snel goede apps te maken.

AppMachine

Het mooie aan het werken met AppMachine is dat je, afhankelijk van de abonnementsvorm, je eigen saus toevoegt. Met partner Pronamic zorgden we ervoor dat de app functioneel goed in gebruik is én de kenmerkende TT uitstraling heeft.

Beleving in beeld en geluid

In de app zijn vier webcams beschikbaar gesteld, waar je live kunt volgen wat er op de baan te doen is. Mensen zonder TT kaarten kunnen dus volop meegenieten. Verder kun je zien wat voor events er op het circuit gepland zijn en er kaarten voor aanschaffen.

Valentino Rossi en Max Verstappen

Wat de app ook bijzonder maakt zijn de filmpjes, die speciaal zijn vrijgegeven voor de TT, met Valentino Rossi en Max Verstappen in de hoofdrol. Alles om een ultieme beleving te creëren!

De nieuwe app voor TT Circuit Assen ging half juni live tijdens de persconferentie in het bijzijn van een aantal helden uit de motorsport.

Ook slimme apps inzetten?

Neem dan even contact op! Bel of mail Arjan Wessels op 06 – 5439 8548.