Super trots zijn wij met onze tweede plaats in de Emerce 100 als beste bureau in categorie “Fullservice internetbureaus middelgroot’. Voor de zesde keer op rij een top 3 notering! Een prestatie van formaat, al zeggen wij het zelf.

In de Emerce 100 worden de prestaties van leveranciers binnen de e-business branche door bestuurders en managers van opdrachtgevers en collega bureaus beoordeeld over het afgelopen jaar. Meer informatie en achtergrond over dit onderzoek is hier te vinden.

“Juist in deze roerige tijden is deze notering een mooie opsteker voor ons als bedrijf maar ook voor onze collega’s en opdrachtgevers. Fantastisch dat ons werk door onze opdrachtgevers en markt wordt herkend en erkend. Dat bewijst dat we als bedrijf met de juiste dingen bezig zijn”, zegt commercieel directeur Arjan Wessels.

Maar wat heb jij daar nu aan?

Ben jij je aan het oriënteren op  een online bureau? Dan is er best veel onzeker.

Je loopt mogelijk met vragen rond als:

  • Gaan we met dit bureau ook echt onze doelstellingen behalen?
  • Begrijpen ze mijn merk en mijn doelgroep zodat er een duurzame klik ontstaat met organisatie?
  • Kan ik (blijven) rekenen op korte lijntjes en open communicatie? Ook als het even niet zo lekker loopt?

Je bent niet de enige die met dit soort vragen rondloopt. Een onafhankelijk imago onderzoek als de Emerce 100 kan je op de goede weg helpen bij het samenstellen van je shortlist. Echter, wij weten als geen ander dat elke succesvolle samenwerking begint met goede koffie en een goed gesprek.

Neem contact op met Arjan Wessels