Met theFactor.e Professionals goede online interim specialisten of compleet team in huis

We helpen je met de inzet van goede professionals of een goed agile werkend team. Voor grote en kleine online vraagstukken en projecten, van strategisch tot en met operationeel niveau. Zo werkt het:

In vier stappen je gewenste kennis aan boord

Stap 1: Je neemt contact met ons op en we maken een afspraak met elkaar. We bespreken je wensen, je vraagstuk en welke kennis, vaardigheden, soft skills en periode van inzet je nodig hebt.

Stap 2: We maken een voorselectie op basis van harde en zachte criteria.

Stap 3: Onze eigen inhoudsdeskundige professionals doen de eindselectie en binnen 48 uur krijg je van ons een passende kandidaat aangeboden.

Stap 4: Dan volgt jouw intake gesprek met de aangeboden professional(s).

Waarom inlenen bij theFactor.e? Vier redenen:

1. Je bent verzekerd van een groot netwerk van internet specialisten 

Dat zijn professionals van theFactor.e zelf, partnerorganisaties met aanpalende expertise(s) en ZZP’ers. Voor ons ZZP netwerk trekken wij samen op met Myler, onze partner in het detacheren van specialisten, met circa 35.000 ZZP’ers aan boord.

2. Groot aanbod met oog voor detail in matching

Degene met verstand van het specialisme selecteert. Dat klinkt als een open deur, maar de praktijk leert dat dit niet zo is. Heb je bijvoorbeeld een webdeveloper nodig? Dan voert een van onze developers of architecten het eerste gesprek. Hij stelt de vragen die ertoe doen om te bepalen wat iemands toegevoegde waarde is voor jou. Zo krijg je de beste match op kennis én op persoonlijkheid. 

3. Direct parate kennis en hands on ervaring

Professionals die wij bij je introduceren zijn snel up and running en voegen extra waarde toe. Alle professionals hebben toegang tot onze kennis, support en best practices.

4. Planmatig én flexibel menskracht en kennis inzetten

Planningen zijn vaak grillig en je wilt wel dat de juiste expertise direct beschikbaar is. Dankzij ons grote netwerk hoef jij je daar voortaan geen zorgen meer om te maken. We hebben korte lijnen, reageren snel en zijn ons bewust van jouw probleem. We helpen je.

Heb jij professionals nodig?

Bel Arjan wessels op 06 – 5439 8548 of mail hem op a.wessels@tfe.nl.

Netwerk van professionals en expertise
Ons netwerk van professionals en expertises

Ben jij zelf een ZZP’er met passie voor online?

Wil jij zelf in aanmerking komen voor de leukste en interessantste opdrachten? Vind jij teamwork en agile werken belangrijk? Heb je verstand van onder andere testen, content, UX, design, Front end, back end of online marketing?

Laat dan hier je gegevens achter zodat we kennis kunnen maken.