Personaliseren van klantervaringen via je CMS, zoals Sitecore. Het is heel waardevol, maar het proces gaat niet zonder slag of stoot. Veel bedrijven lopen tegen problemen aan. Zowel technisch, strategisch als procesmatig. Wat zijn de grootste uitdagingen en hoe los je deze op?

Onderzoek onder Sitecore-gebruikers

Sitecore deed onderzoek onder 350 Chief Marketing Officers (CMO’s). Er kwamen interessante feiten boven tafel. Zo blijkt het dat de grootste uitdaging niet per se ligt aan data. Nee, het heeft te maken met overmoed. Had jij die aan zien komen? Dit soort inzichten worden gebundeld in de webinar ‘CMO guide to perzonalization’.

Gratis webinar CMO guide to personalization

Sitecore maakte een webinar over alle inzichten in het onderzoek. Deze kun je gratis bekijken! Tijdens de webinar staan de volgende onderwerpen centraal:

  • Waarom zijn senior marketeers niet zo goed in personalisatie als ze denken?
  • Wat zou de hoogste prioriteit van een marketingafdeling moeten zijn?
  • Wat zijn de belangrijkste bevindingen uit het onderzoek? Op het gebied van investeringsplannen, invoering, prioriteiten en belangrijkste uitdagingen

Je krijgt handige inzichten die direct bruikbaar zijn. Ook krijg je concrete voorbeelden van trends bij CMO’s op de internationale markt. Kortom: kijk de webinar, doe er je voordeel mee, en zorg dat jouw bedrijf het beste haalt uit online personalization!

Bekijk gratis webinar*

Je registreert je voor de webinar, deze ontvang je vervolgens per mail. Je kunt ‘m bekijken wanneer het jou het beste uitkomt.