We zijn heel blij dat we Augeo als nieuwe klant mogen begroeten. We gaan de support, het beheer en de doorontwikkeling verzorgen voor de website (www.augeo.nl) en het maatwerk leermanagement-systeem. theFactor.e wil zich steeds meer gaan specialiseren in de domeinen Onderwijs en Zorg. Het is juist die combinatie van domeinkennis en onze kennis van Sitecore, die zorgt voor een perfect fit met Augeo.

Over Augeo

Augeo heeft als missie om kinderen met liefde en in veiligheid te laten opgroeien. Daarom versterken ze professionals (zoals leerkrachten, verpleegkundigen, (huis)artsen en medewerkers van kinderdagverblijven), beleidsmakers en vrijwilligers om kindermishandeling en huiselijk geweld zo snel en doeltreffend mogelijk te herkennen en aan te pakken. Ze doen dit door online trainingen en workshops aan te bieden voor iedereen die in zijn werk kindermishandeling kan signaleren.

Zo’n 130.000 (aankomend) professionals in zorg, onderwijs en welzijn hebben toegang tot de online scholing van Augeo; maandelijks komen er zo’n 3.000 à 5.000 nieuwe cursisten bij. Een goede performance en het continue doorontwikkelen van ons platform is dus belangrijk, en dat betekent dus veel communicatie met onze technische partner.

De korte lijnen en persoonlijke benadering van theFactor.e spraken ons aan. Daar komt bij, dat Augeo en theFactor.e in dezelfde domeinen werkzaam zijn, wat ongetwijfeld zal helpen bij het vertalen van onze wensen en die van onze cursisten in een goed functionerend platform. Wij kijken uit naar de samenwerking.

Lidy Boone - Director Augeo Academy

Sitecore

Het leermanagement-systeem en de website van Augeo draaien op het Sitecore platform. theFactor.e is al ruim 7 jaar succesvol partner van Sitecore. De afgelopen jaren hebben wij diverse opdrachtgevers ondersteund bij de implementatie van Sitecore als platform en het beheer daarvan.

theFactor.e in de gezondheidszorg

Als digital partner hebben we diverse digitale toepassingen gerealiseerd voor diverse opdrachtgevers in de gezondheidssector. Sanquin, Menzis, UMCG, Elker, Cosis, Reinaerde, Amerpoort en UMC Utrecht zijn onderdeel van ons portfolio.