We zijn heel blij met de samenwerking met het eRoutes team (voorheen Imagine Run). We delen namelijk een passie voor hardlopen en techniek. Zo dragen we al sinds jaar en dag een steentje bij aan de Run4Educaided en ook is er binnen theFactor.e een grote groep zeer fanatieke hardlopers. Extra leuk is het dan als je wordt gevraagd mee te werken aan de doorontwikkeling van het bestaande eRoutes platform. Een platform dat al twee jaar door een grote groep wandelaars en hardlopers met veel plezier wordt gebruikt.

Met eRoutes kun je afwisselende routes voor het (hard)lopen uitstippelen op basis van het aantal km dat je wilt lopen. Juist nu ideaal als je bijvoorbeeld een alternatieve wandelvierdaagse met de kids wilt uitstippelen of je dagelijkse wandeling tussen het thuiswerken door wilt plannen. Ook is er de mogelijkheid om trainingsschema’s op te stellen, die in samenwerking met oud-marathonloper en bewegingsdeskundige Gerard Nijboer zijn opgesteld

Probeer het zelf: www.eroutes.nl

Platform ontwikkeling bij theFactor.e

Als digital partner hebben we veel ervaring met de ontwikkeling van mobiele applicaties en platformen in meerdere sectoren. Enkele voorbeelden zijn: de Brein de Baas app, die ondersteuning biedt bij verslavingsproblematiek, of de TwinQels app die ondersteunt in persoonlijke groei en ontwikkeling concreet maakt in HR-cycli. Voor eRoutes zullen we tevens onze Data Science en DevOps expertise volop kunnen inzetten. Let’s go!