Ons moet iets van het hart. We zitten zo’n twintig jaar in het vak. We leveren goed werk en we hebben tevreden klanten. Maar we hebben ook vaak briljante concepten ontwikkeld die nooit uitgevoerd zijn.

We zagen best vaak klanten eindigen met een oplossing die hun doel voorbijschoot. Dat had doorgaans allerlei oorzaken. Het doel was niet duidelijk. Er was sprake van onduidelijke verwachtingen of van zwakke besluitvorming of een matige regie.

Deze successen en ‘missers’ kwamen er niet omdat die klant of wij goed of slecht waren. Het is te vaak ‘normaal’ in onze branche.

Wij vinden dat het beter moet kunnen. Simpelweg omdat we houden van wat we doen en trots willen zijn op wat we maken. En omdat onze opdrachtgevers en hun eindgebruikers béter verdienen.

Wij stoppen met het zenden van resultaten, hypes en buzzwords. Wij weten inmiddels dat een goed proces één van de belangrijkste voorwaarden is om tot goede resultaten te komen. ‘Agile’ en ‘co-creatie’  zijn wat ons betreft geen beloftes en theorieën maar werkwoorden en skills. Door samen te werken en de afstand tussen denken en doen te verkleinen verbinden we expertises en stakeholders in een praktisch proces. Door zo te werken kunnen we  samen complexe zaken weer eenvoudig en hanteerbaar maken. Want er ontstaan gedeelde inzichten, gedeelde verwachtingen en gedeelde ambities.

Wij zien dit als dé weg naar een succesvolle online toekomst voor onze klanten. Want zo maak je ruimte voor een persoonlijke benadering van eindgebruikers in het online kanaal.

En niet in de laatste plaats, omdat wij zo elke dag het beste kunnen halen uit onze kennis en ervaring. Ons talent optimaal kunnen inzetten voor enthousiaste klanten en tevreden eindgebruikers.