Genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs 2017

en nu het vervolgtraject ...

Het doel van de Stichting Groninger Ondernemingsprijs is het stimuleren van de Groninger economie, door het zichtbaar maken van excellente bedrijven en het bieden van een interessant en relevant netwerk. En daar horen wij dus bij. Hoe cool is dat!

Pitchen, maar niet zoals we normaal gesproken doen

De komende maanden worden we doorgezaagd door specialisten van De Haan Advocaten & Notarissen, BDO Accountants & Adviseurs en Rabobank Stad en Midden Groningen. Daarna mogen we pitchen voor de jury op 25 september waarna de jury de drie finalisten bekend maakt.

Wie bepaalt wie wint?

De jury bestaat uit: juryvoorzitter Patrick Brouns (gedeputeerde Economische Zaken), Eelco Koehoorn (VNO-NCW-MKB-Noord), Erik van ’t Hoff (VNO-NCW-MKB-Noord), Heleen van Balen (Commerciële Club Groningen), Siem Jansen (NOM), Paul Schreuders (XPAR Vision), Erik Jan Worst (OPHTEC) en Rienk Jan van der Kooi (ESKA: winnaar 2016).

We hebben dit jaar een ijzersterke lijst, met prachtige en zeer uiteenlopende bedrijven
Juryvoorzitter Patrick Brouns, gedeputeerde Economische Zaken van de Provincie Groningen

Willen jullie duimen?

Het lijkt ons natuurlijk geweldig om deze prijs te winnen. We doen er alles aan om de beste kwaliteit en vooruitstrevende online ervaringen te maken voor onze klanten én daarbij gewoon een goede werkgever te zijn. Met een goede sfeer, met oog voor MVO en met een moderne bedrijfsvoering.

Zaken met ons doen, bij ons werken, stagelopen of met je schoolklas op safari komen?

Neem gewoon contact op voor een vrijblijvend gesprek met een kop koffie.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Bedankt ! Fijn dat je op de hoogte wil blijven!