De Belgische levensverzekeringstak van de Delta Lloyd Group, Delta Lloyd Life (DLL), is een ambitieuze financiële dienstverlener. Ze biedt levensverzekeringen en groepsverzekeringen aan, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Onafhankelijk financiële experts adviseren en verkopen de maatwerk producten van Delta Lloyd Life. Hoe helpt Delta Lloyd Life hen en hun klanten?

Direct zien hoe je er financieel voor staat

De financieel adviseur laat letterlijk zíen hoe de klant ervoor staat. De gegevens en data worden in visuele modellen en voorbeelden gepresenteerd. Aan de hand van de verschillende scenario’s, die je in één oogopslag begrijpt, maakt de klant makkelijker en sneller een goede keuze. Zo helpt Delta Lloyd Life de financieel adviseurs én hun klanten.

De juiste keuze dankzij inzicht en begrip

Er is veel aandacht voor het inzicht krijgen in hoe pensioenopbouw nou precies werkt. Delta Lloyd Life wil onrust en onzekerheid graag ombuigen naar inzicht en interactie. De financieel adviseur gebruikt een speciaal voor dit doel ontwikkelde “interactive” die de bezoeker in heldere stappen leidt door het Belgisch pensioensysteem. Dit toont ook verschillende scenario’s die van invloed kunnen zijn op het pensioen.

Via een eenvoudig, intuïtief, snel en taakgestuurd dashboard

Bij het extranet is goed geluisterd naar behoeften die adviseurs hebben. Ze willen vooral eenvoudig, intuïtief, snel en taakgestuurd werken. Daarom is een dashboard ontworpen dat via apps en widgets direct toegang geeft tot het extranet. De adviseur kan hiermee doeltreffend en slim werken en heeft en houdt ondertussen overzicht.

Persoonlijk en op maat

De adviseur bepaalt welke informatie hij op dit dashboard wil zien. Door het “app model” is het extranet persoonlijk, flexibel en makkelijk uitbreidbaar.

Bekijk de site  |  Case als PDF

 

Meer weten over deze aanpak?

Neem contact op met Harald Middel via h.middel@tfe.nl of bel hem op 06 – 125 39 319.