Pleitbezorging voor digitale innovaties én het stimuleren van digitale vooruitstrevende initiatieven, daar maken we ons hard voor in CYBERSPACE.

Vóór zingeving en innovatie

Met CYBERSPACE pleiten digitale ondernemers in Groningen voor steun vanuit de overheid voor het verder ontplooien van digitale, innovatieve initiatieven.

Groningen is ‘the place to be’

Groningen loopt qua digitalisering in Nederland voorop, al zullen onze concullega’s in het westen anders beweren;). In CYBERSPACE lees en leer je wat er allemaal speelt en welke ludieke, intelligente en disruptieve zaken nu spelen.

Collega’s Bart Wortel, designer en René Petersen, front end developer ontwierpen en ontwikkelden de CYBERSPACE website met een overduidelijk doel: pleitbezorging voor steun van de overheid én het tonen van kansen die nu al worden benut en die snel kunnen worden benut.

De keuze voor de toekomst

CYBERSPACE is een mooi en hopelijk inspirerend voorbeeld van een ambitieuze aanpak waarin de kansen voor deze mooie regio én voor Nederland centraal staan.

Er is creativiteit, ondernemerschap, lef en doorzettingsvermogen voor nodig en wij pakken deze bal op, samen met andere ambitieuze online ondernemers uit de noordelijke regio.

Draag bij en maak CYBERSPACE succesvol

Ben je na het bekijken van CYERSPACE enthousiast geworden en wil je meedoen en bijdragen? Mail dan je contactgegevens en je eventuele ideeën, zodat we je kunnen verbinden aan de juiste personen.

Wil je eens per twee maanden onze nieuwsbrief ontvangen?
Bedankt ! Fijn dat je op de hoogte wil blijven.