Mensen verder helpen op een relevante manier die gemak en inzicht biedt? Daar werken Zwitserleven en theFactor.e al zeven jaar aan samen. We ontwikkelen bedrijfskritische online applicaties die we ook beheren en blijven ontwikkelen. Cruciaal voor de garantie dat je steeds actuele en moderne dienstverlening biedt. Wat staat hierin centraal? Het gaat om slimme en relevante interactie, transactie en 'self service' voor zowel klanten als de tussenpersonen. Hieronder een greep uit ons werk van de afgelopen jaren.

Pensioeninzicht voor de Nederlanders

Zwitserleven wil haar klanten rust, inzicht en grip op hun financiële toekomst geven. Via een interactieve rekentool helpen ze mensen bij het vinden van antwoorden op vragen zoals ‘Wat als ik eerder met pensioen ga? Wat als ik meer ga sparen? Wat als de rente (nog verder) daalt? Vragen waarop je een duidelijk antwoord wilt waarmee je verder kan.

Zwitserleven.biz voor de tussenpersonen

Dit is het portaal voor de tussenpersonen van Zwitserleven waar ze naast relevant nieuws en informatie ook slimme tools gebruiken. Deze tools helpen tussenpersonen om hun werk efficiënt en juist te doen voor hun klanten. Hieronder worden twee tools,  i-Software en My Work Place, uitgelicht.

i-Software voor online overzicht, keuzemogelijkheden én offertes.

Met i-Software maken tussenpersonen snel en gemakkelijk offertes op en sluiten contracten af voor hun klanten. De tool helpt bij het maken van meerdere offertes tegelijk, voor zowel collectieve als individuele pensioenproducten. Via i-software kan je snel en goed ook complexe producten met elkaar vergelijken. Hierdoor hebben klanten snel en duidelijk hun overzicht en inzicht. Ze maken daarna sneller de voor hen beste keuze en gaan eerder over tot zakendoen. Een win – win situatie voor alle partijen.

Via ‘My Work Place’ makkelijk personeelsmutaties doorvoeren en opvolgen

Met My Work Place voeren tussenpersonen en personeelsadministraties gemakkelijk mutaties door op de contracten en dossiers die ze beheren. Denk bijvoorbeeld aan salariswijzigingen of veranderingen in de persoonlijke situatie van fondsdeelnemers. Via My Work Place volg je eenvoudig de voortgang waardoor tussenpersonen en personeelsadministraties hun klanten goed en accuraat op de hoogte blijven houden én goede service bieden.

Case als PDF

 

Meer weten over deze aanpak?

Neem contact op met Arjan Wessels via a.wessels@tfe.nl of bel hem op 06 – 543 98 548.