Nieuws/

Start bouw online platform HKU.nl

2 juni 2020

Wat gaan we doen

HKU in de volle breedte

 • Trots op weer een mooie samenwerking

  Het nieuwe platform dat we momenteel ontwikkelen, helpt HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) vanaf september om nog beter uit te dragen waar de hogeschool voor staat: het zo goed mogelijk opleiden van getalenteerde studenten in de kunsten en media, en de drijvende kracht zijn in opleidingen en innovatie voor de creatieve industrie.

 • 9 schools en 80 opleidingen

  Het nieuwe HKU.nl is de belangrijkste online toegang tot de Hogeschool. We ontwikkelen een nieuw platform waar alle 9 schools en meer dan 80 studierichtingen samenkomen en waar we alle doelgroepen op maat bedienen. In deze nieuwe opzet komen de bestaande sites van alle 9 schools met meer dan 80 opleidingen samen in één platform, en worden alle doelgroepen op maat bediend. Het uitdagende van het project zit hem in het op een hoogwaardige manier weergeven van de HKU in de volle breedte.

 • Online expositie

  Een belangrijk aspect bij de bouw van HKU.nl is dat de we de mogelijkheid creëren om het werk van studenten en alumni online te exposeren. Het werk wordt zo ‘high-end’ mogelijk in beeld gebracht, zodat ook exposities op afstand mogelijk zijn… Het platform biedt verder een portalfunctie voor studenten en medewerkers.

Samen kom je verder

Gebundelde krachten

 • Team HKU

  Voor dit project hebben we onze krachten gebundeld. TrueLime, theFactor.e en Presenter vormen samen met de mensen van HKU één team dat gewend is aan digitaal (en op afstand) samenwerken, met veel ervaring in het (kunst)onderwijs. Presenter helpt HKU bij de projectcoördinatie en content. Het concept en design zijn in handen van theFactor.e en TrueLime neemt de realisatie en bouw voor haar rekening.

Volgende Nieuws/

3 Dagen Pressure Cooker studenten dashboard met NHL Stenden

13 mei 2020

Up next